Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Openingsevent Week van het Jonge Kind verplaatst naar 3 juli

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid rondom het coronavirus, zijn evenementen van meer dan 100 personen tot en met 6 april afgelast. Vanwege onzekerheid over de directe periode daarna, is besloten om het Openingsevent Week van het Jonge Kind te verplaatsen naar vrijdag 3 juli.
iStock

Alle deelnemers die zich al hadden aangemeld voor het Openingsevent Week van het Jonge Kind, worden hierover geïnformeerd.

Jaarcongres Management Kinderopvang

Er is nog geen beslissing genomen of het Jaarcongres Management Kinderopvang wordt verplaatst. Daarvan houden we u op de hoogte.

Extra hygiënemaatregelen

Tijdens de toekomstige evenementen zorgen we voor extra hygiënemaatregelen. Dit doen we door extra zeep- en desinfectiepunten te plaatsen, en zullen we de locaties vragen extra schoon te maken. Daarnaast geldt voor iedereen die onze congressen bezoekt, de adviezen van het RIVM in acht te nemen.

Inschrijven voor geplande congressen blijft gewoon mogelijk

Deelnemers kunnen zich gewoon inschrijven voor alle geplande evenementen van Kinderopvang Totaal na 6 april. Als blijkt dat de maatregelen zoals die nu genomen zijn hierna van kracht blijven, zullen we hierover zo snel mogelijk met de deelnemers communiceren.

Versoepelde voorwaarden

Onze voorwaarden zijn tijdelijk versoepeld om deelnemers maximaal de gelegenheid te geven om de inschrijving te heroverwegen of in te trekken, zonder dat dit tot extra kosten voor de deelnemer leidt. Mochten wij genoodzaakt zijn om één van onze congressen te annuleren, dan plannen we een nieuwe datum later dit jaar en is het mogelijk om dan alsnog deel te nemen. De programma’s blijven zoveel mogelijk identiek aan het initieel geplande congres en we streven er naar zo veel mogelijk dezelfde sprekers te boeken. Mocht de nieuwe datum niet passen, dan is het voor deze congressen mogelijk tot een week voor het evenement kosteloos om te boeken naar een ander evenement.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.