Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ode aan…Therese Baris!

Carola Winter, coordinator SKBactief van Kinderopvang Barendrecht brengt een ode aan Tes, oftewel: Therese Baris. Ze klinkt als een echte duizendpoot 'en was deze vakantie een onmisbare schakel voor Debby's vakantie-BSO'.
Ode aan...Therese Baris!

Afgelopen zomervakantie hebben alle kinderen van Debby’s vakantie-BSO kennis kunnen maken met de energie van Therese. Haar uitgangspunt is het individuele kind. Deze zomer verblijdden gemiddeld zo’n 50 kinderen per dag ons met hun komst naar de vakantie-BSO.

De kinderen hadden een keuze uit diverse activiteiten die door verschillende collega’s met verschillende achtergronden werden georganiseerd. Therese liet haar specialiteiten spreken als pedagogisch medewerker maar ook als activiteitenbegeleider en drijvende kracht achter Debby’s vakantie-BSO. Binnen de activiteitenwereld is zij van alle markten thuis. Zo organiseert zij de boodschappen voor alle groepen, nog voordat ze naar haar werkt komt. Ze zorgt ervoor dat de gegevens van de kinderen bij de juiste collega terecht komen, zij begeleidt de kinderen in hun keuze en bemiddelt bij nieuwe vriendschappen. Tussendoor ondersteunt ze haar collega’s.

Op activiteitengebied wandelt ze op haar gemak met een groep kinderen naar het park om stokken te zoeken, fietst zij met de kids heel Barendrecht door, is ze de hele dag in het zwembad te vinden (zelfs als het regent), bedenkt ze leuke uitvoeringen van activiteiten en maakt ze tijd om de locatie opgeruimd en overzichtelijk te houden.

Dit alles deed zij met een grote lach, een kritische kijk en een doorzettingsvermogen en gedrevenheid waar je u tegen zegt. Daarom verdient Therese dit zonnetje! Zij was deze vakantie een onmisbare schakel voor Debby’s vakantie-BSO.

Dank je wel Tes!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.