Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…Reshma Nazier!

Mirella brengt een ode aan pedagogisch medewerker Reshma Nazier, werkzaam bij Femke Dak in Den Haag. 'Ze geeft kinderen het gevoel dat ze er toe doen. Ze is een hemelse leidster.'
Ode aan...Reshma Nazier!

Mijn ode aan Reshma Nazier is omdat zij een echte ‘hemelse leidster’ is. Altijd een knuffel klaar voor de kids, altijd vrolijk en gek doen met ze. Maar bovenal geeft ze de kinderen het gevoel dat ze er toe doen.

De kinderen lopen weg met haar roepen de hele dag haar naam, of iets wat er op lijkt. Bijna dagelijks krijgt ze wel een huwelijksaanzoek, ha ha! Maar ook op collegiaal gebied is ze een echte topper: niets is teveel. Ze komt extra werken ook al heeft ze eigenlijk een andere afspraak, ze verzet haar werktijden en staat voor iedereen klaar.

Als dat geen ode waardig is… Resh, je bent een topper!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.