Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe rekentool bkr ministerie beschikbaar

Het ministerie heeft de rekentool voor de beroepskracht-kindratio aangepast aan de nieuwe berekening die vanaf 2019 ingaat. De rekentool geeft kinderopvangondernemers inzicht in de gevolgen van deze nieuwe rekenregels voor verschillende groepscombinaties.
photos.com PLUS

Per 1 januari 2019 veranderen de rekenregels van de bkr. Het aantal pedagogisch medewerkers in verhouding tot het aantal kinderen op de groep verandert in de babyopvang en voor kinderen van 7 jaar en ouder. De aanpassingen in de regelgeving hebben als doel om beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsfasen van kinderen.

Groepssamenstelling

Met de nieuwe rekentool kunnen ondernemers zien welke groepssamenstellingen er mogelijk zijn en hoeveel pedagogische medewerkers daarvoor nodig zijn. Vul de rekentool hier in


Onlangs lanceerden CPMFactory in samenwerking met Ayit Consultancy de IKK-calculator. Hiermee kunnen ondernemers de kosteneffecten doorberekenen voor hun specifieke groepsbezetting en dat voor zes scenario’s. Lees meer over deze calculator


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.