Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Koba wordt Mare gastouderbureau

Koba

Het Haagse gastouderbureau Koba verandert haar naam in Mare Gastouderbureau. De nieuwe naam gaat in op 1 juli. Na acht jaar was het gastouderbureau toe aan een nieuw fris uiterlijk dat beter past bij het bureau. Naast de naam verandert ook het logo van Koba.

Zee
Omdat het gastouderbureau gevestigd is in Scheveningen vlakbij het strand, is gekozen voor de naam Mare, wat in het Latijns zee betekent. De zee is ook in het nieuwe logo verwerkt. Koba begon in 2004 als bemiddelingsbureau in de regio den Haag. Inmiddels werkt het bedrijf landelijk en is het verantwoordelijk voor 1100 koppelingen tussen vraag- en gastouders.

Belastingdienst
Omdat de Belastingdienst de oude naam niet automatisch kan vervangen in de nieuwe naam, wordt aan alle ouders gevraagd dit als een wijziging voor de kinderopvangtoeslag door te geven via ‘mijn toeslagen’. De naamswijziging heeft verder geen gevolgen voor de tarieven en contracten.

Na 1 juli is de nieuwe website en de nieuwe huisstijl zichtbaar >>

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.