Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

KINDwijzer breidt takenpakket uit

KINDwijzer, het netwerk waarin 15 regionale kinderopvangaanbieders verenigd zijn, gaat naast het werken aan kwaliteitsverbetering ook aan de slag met kostenefficiëncy. Dit gebeurt onder een nieuwe voorzitter: Rob Vergeer (Triodus) heeft zijn voorzitterschap overgedragen aan Peter Notten (Korein Groep).

Samen kansen pakken
Dat staat te lezen in ‘Samen kansen pakken’, het KINDwijzer programma 2012-2016 dat op 18 april j.l. in Utrecht tijdens de ledenvergadering voor 2012 vertaald is naar een jaarplan voor 2012. Door krachtenbundeling en merklading van ‘KINDwijzer’ wil de coöperatie de individuele onderscheidende positionering van de deelnemers versterken. Met name wil KINDwijzer het ambassadeurschap van de circa 13.000 betrokken pedagogisch medewerkers van de deelnemende organisaties doorontwikkelen.

KINDwijzer
De volgende organisaties zijn erkend door KINDwijzer: Kibeo (Zeeland), KindeRdam (Rotterdam), Kober groep (West-Brabant), Korein Groep (Oost-Brabant), Ludens (Utrecht), SKA (Amersfoort), SKAR (Arnhem), SKBNM (’t Gooi), SK DenHelder-Texel, SKE (Enschede), SKH (Hoorn), SKL (Leeuwarden), Speelwerk (Noordoost-Nederland), Triodus (Den Haag).

1 REACTIE

  1. Het samenwerkingsverband van KINDwijzer omvat 15 organisaties, staat er, terecht, maar er worden er maar 14 genoemd! Jammer! Wij, KION, actief in Nijmegen e..o., Zutphen, Lochem en Barneveld, horen er ook bij. Sterker nog, wij waren een van de initiatiefnemers! Rectificatie!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.