Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang SKAR sluit meerdere locaties

SKAR

Ook in de regio Arnhem is de vraaguitval in de kinderopvang groot. SKAR, de grootste kinderopvangorganisatie van de regio, heeft het zwaar, vermeldt dagblad de Gelderlander. De kinderopvangorganisatie beziet momenteel de levensvatbaarheid van meerdere vestigingen.

In korte tijd maakte SKAR de sluiting van twee kinderdagverblijven in Arnhem bekend, waarvan één locatie gevestigd was op het terrein van een psychiatrische inrichting. SKAR sluit niet uit dat er binnenkort meer mededelingen over sluitingen gaan volgen.

Rendabel
De locaties zijn niet rendabel meer voor SKAR, wat volgens een woordvoerder in de regionale krant geheel te wijten valt aan de bezuinigingen op de kinderopvangtoeslag. SKAR is niet de enige kinderopvangorganisatie die in zwaar weer zit. Overal in het land, bij grote en kleine organisaties, in de stad en op het platteland, moeten organisaties besluiten om locaties samen te voegen of helemaal te sluiten.

Bron: De Gelderlander
ANP Photo, Koen Suyk

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.