Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Managementprijs geopend

Is jouw manager/directeur een inspirerend voorbeeld voor de eigen organisatie, maar ook voor de gehele kinderopvangsector? Schrijf hem of haar dan nu in voor de Managementprijs Kinderopvang.
Inschrijving Managementprijs geopend
Foto: ANP Photo

‘De kwaliteit van het management in de kinderopvang bevorderen door managers in de kinderopvang die een inspirerend voorbeeld zijn voor hun collega’s voor het voetlicht te brengen.’ Met die doelstelling werd de prijs in 1999 door drie managers en adviseurs in het leven geroepen.


Criteria

Niet iedere directeur/manager komt in aanmerking om de prijs te winnen. De voordrachtscommissie heeft criteria opgesteld zoals ‘de manager weet een goede balans te vinden tussen financiële en maatschappelijke rendementen’, ‘heeft zaken gerealiseerd die belangrijk zijn voor de branche welke niet zonder zijn/haar inbreng tot stand zou zijn gekomen’ en ‘is bestuurslid of actief lid van een of meerdere netwerken binnen de kinderopvang’


Ans van Hoof

Het bestuur van de prijs bestaat uit directeuren van de kinderopvangorganisaties SKE, 2Samen en Totalkids, Ed Buitenhek (Buitenhek Management en Consult) en Theo Blom van JSO. Vorig jaar won Ans van Hoof, directeur-bestuurder van kinderopvangorganisatie Ludens in Utrecht. In 2011 won

Marie-Louise van Mourik, directeur-bestuurder van Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn en Kinderopvang Bodegrave. Andere winnaars zijn o.a. Rob vergeer, Anja Hol en Elly Brand.

Naar de website van de Managementprijs Kinderopvang

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.