Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gastouderbureau 4Kids wint FD Award

Gastouderbureau 4Kids heeft voor de vierde keer een FD Gazellen Award gewonnen. De kinderopvangorganisatie uit Heino ontving de jaarlijkse prijs van het Financieele Dagblad, omdat zij tot de snelst groeiende bedrijven in Overijssel behoort.

Groei
Om voor de award voor succesvolle bedrijven in aanmerking te komen, moet een bedrijf drie jaar lang minstens 20% groeien en winstgevend zijn. In de afgelopen drie jaar is 4Kids met 42% gegroeid. Bij het bedrijf werken 1.700 gastouders die verantwoordelijk zijn voor de opvang van ruim 4.300 kinderen. In zeven jaar tijd is 4Kids uitgegroeid tot een landelijk werkend gastouderbureau.

Kosten
Volgens oprichter Sebastiaan Dekkers kon het bedrijf zo groeien vanwege de lage kosten en omdat veel ouders overstappen van kinderdagverblijven naar gastouderopvang. Dekkers verwacht ook in 2013 te blijven groeien. Door de bezuinigingen zal iedereen in 2013 meer geld moeten betalen voor kinderopvang, meent de oprichter. Volgens hem zullen gezinnen die overstappen naar gastouderopvang fors besparen op deze uitgaven.

ANP-Photo

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.