Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fusie Gastouderbureau Friesland gaat niet door

fusie

Het Culemborgse bureau Gastouderland ziet toch af van een fusie met Gastouderbureau Friesland. De financiële problemen bij Gastouderbureau Friesland zijn veel groter dan in eerste instantie was aangegeven. Volgens Gastouderland is het duidelijk dat het Friese bureau afspraken met ouders en gastouders nog steeds niet nakomt.

Het afketsen van de fusie is slecht nieuws voor gastouders die nog altijd op hun geld zitten te wachten. Gastouderland zou met de fusie in samenwerking met Gastouderbureau Friesland alsnog zorgdragen voor de schulden. De gemeente Smallingerland had het gastouderbureau tot 1 december gegeven om te fuseren. Dat is niet gelukt. Wat nu rest, is een dwangsom van de gemeente.

Betrouwbaarheid
Michael Oostheim van Gastouderland: ‘Gastouderland staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Dit kunnen wij onmogelijk waarmaken in de samenwerking met Luuk van den Brink (directeur Gastouderbureau Friesland, red). De problemen van GOB Friesland kunnen wij niet oplossen, maar wel staan de medewerkers van onze twee vestigingen in Friesland klaar om tegen dezelfde tarieven onze dienstverlening aan te bieden.’

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.