Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Directeur Utrechtse kinderopvang nuanceert wilde verhalen

Marianne Velsink
Voor het eerst reageert de leiding van het in opspraak geraakte kinderdagverblijf Jolie in Utrecht op het “striptease-incident’. Tegen RTV Utrecht zegt directeur Hanny Reuser: ‘Het heeft nog geen minuut geduurd.'
ANP

Uit haar uitleg blijkt dat wel meer details over het spontane feestje overdreven zijn in de media. Zo zou er volgens Reuser helemaal geen sprake van zijn geweest dat er slagroom is gelikt. Haar verhaal gaat over een jarige collega die met kleding aan op een karretje werd gelegd. Op een laagje folie op haar kleding werd een toefje slagroom gespoten. Een mannelijke collega zou wel zijn shirt hebben uitgetrokken, maar draaide het shirt driemaal boven zijn hoofd en danste om de tafel. Dat was het.

Geen tweede keer

‘Dit alles heeft één minuut geduurd’ en ‘van seksuele opwinding was geen sprake’, spreekt Reuser uit tegen de lokale omroep. Reuser bevestigt dat de kinderen niets van het feestje gemerkt hebben en dat hun veiligheid geen moment in gevaar is geweest. Er is geen sprake van spijt, maar een tweede keer zal zoiets niet meer plaatsvinden.

Steunbetuigingen

In de centrale hal van de kinderopvang ligt een formulier waarop ouders hun steun aan de kinderopvang betuigen.  “Steun: Jolie = OK”, staat erbij geschreven. Op Facebook stromen ook reacties binnen. Ouders laten zich ook horen aan RTV Utrecht en op social media waarbij hun boodschap is dat er aan de kwaliteit van de opvang van hun kinderen niet mankeert.

Lees meer over het incident in Utrecht

Lees meer in het bericht op RTV Utrecht

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.