Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dak kindercentra en Triodus kinderopvang onderzoeken samenwerking

Dak

De Haagse kinderopvangorganisaties Triodus kinderopvang en Dak kindercentra onderzoeken de mogelijkheid om in de toekomst te gaan samenwerken. Het doel is om de dienstverlening aan kinderen en ouders te optimaliseren. Na de zomer wordt bekend of er potentie is om verdere invulling aan de samenwerking te geven.

Medewerkers geïnformeerd
Triodus en Dak willen als eerste onderzoeken of ze elkaar op pedagogisch vlak kunnen versterken. Er wordt ook gekeken naar innovatie, operationele flexibiliteit, schaalvoordelen en organisatievormen. Alle medewerkers van Triodus en Dak zijn van het onderzoek op de hoogte gesteld. In de brief is vermeld dat er voorlopig geen gevolgen zijn voor hen.

Over Triodus en Dak
Triodus biedt kinderopvang en opvang in peuterspeelzalen aan op meer dan vijftig locaties in Den Haag. Dak heeft ruim 75 locaties in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam en biedt naar opvang in kindercentra ook gastouderopvang aan. Een samenwerking kan voor beide partijen bijdragen aan continuïteit op de langere termijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.