Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Brancheorganisaties: snel testen en vaccineren pm’ers bij heropening

Mocht de kinderopvang weer opengaan op 25 januari, dan moeten er maatregelen worden getroffen ter bescherming van de pedagogisch medewerkers en voor het zeker stellen van hun inzetbaarheid. Dat betekent sneller testen en mogelijk ook voorrang bij vaccinatie. Dat stellen de brancheorganisaties BMK, BK en BOinK.
© Robert Leßmann / stock.adobe.com

De

Registreren

1 REACTIE

 1. Daar gaat ie weer. De besmetting loopt niet via kinderen. De vaccins zijn niet op dieren getest. Dus ben jij proefkonijn. Even de feiten op een rijtje:
  1. Deze vaccins zijn niet op dieren getest.
  2. Het zijn RNA vaccins, dwz ze modificeren je genetisch. Hiervoor was het nodig de wet op GMOs in de EU aan te passen. Je wordt dus niet alleen genetisch gemodificeerd, met jou ook je toekomstige kinderen. Als je die al krijgt na dit vaccin, want er gaan geluiden op van experts die beweren dat er stoffen in deze vaccins zitten die het vrouwen onmogelijk maakt nog ooit een placenta aan te maken.
  3. De vaccins die getest zijn op mensen zijn zeer kort getest en niet volgens de goldstandard. Dat is namelijk niet gebruikelijk als het vaccins betreft. Deze worden altijd getest tegen andere bestaande vaccins.
  4. Niemand zal verantwoordelijkheid dragen voor jou als er iets misgaat. Waar normale proefpersonen een verklaring tekenen, gebeurt dat hier niet. De Pharmaceutische industrie is niet aansprakelijk, de overheid ook niet. De braziliaanse president zei het zo mooi: al verander je in een krokodil, het is jouw probleem.
  5. Mocht je iets overkomen denk dan niet dat iemand je verhaal zal geloven. De slachtoffers die nu al naar buiten komen worden zwaar gecensureerd en gedemoniseerd.
  Ik ben niet antivax, ik ben pro-science. Dit vaccin is niet afdoende getest. Doe je eigen onderzoek. Niemand mag je gedwongen vaccineren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.