Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brancheorganisatie Kinderopvang

Brancheorganisatie Kinderopvang

Brancheorganisatie Kinderopvang is de organisatie die de belangen van ondernemers in de kinderopvang behartigt en vertegenwoordigt. Onder kinderopvang verstaan wij de vier vormen van kinderopvang: dagopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en peuterspeelzalen.

De kerntaken van de brancheorganisatie kinderopvang zijn:
– Werkgeversvertegenwoordiging;
– Belangenbehartiging;
– Visie- en beleidsontwikkeling;
– Informatieverstrekking;
– Dienstverlening.
Met de uitvoering van bovenstaande taken proberen wij leden maximaal te faciliteren om hoogwaardige kinderopvang te kunnen leveren.

‘Een sterke, zelfbewuste brancheorganisatie die een professionele lobby voert voor de sector’

Brancheorganisatie Kinderopvang is er voor de kinderopvangorganisaties in Nederland en maakt het haar leden mede mogelijk hoogwaardige kinderopvang te leveren. De brancheorganisatie staat voor kwaliteit, professionaliteit, continuïteit en duurzaamheid in de kinderopvang in de breedste zin van het woord.

Brancheorganisatie Kinderopvang vertegenwoordigt de sector in het contact met relevante partijen waaronder overheden, politiek en stakeholders. Dit betekent dat een sterke, zelfbewuste brancheorganisatie een professionele lobby voert voor de sector, een krachtige en betrouwbare gesprekspartner is voor stakeholders en een deskundige adviseur voor haar leden.

Naar de website van de BK >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.