Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuur Brancheorganisatie stelt zetel beschikbaar

De huidige bestuursleden van de Brancheorganisatie Kinderopvang hebben besloten hun bestuurszetel ter beschikking te stellen. Op die manier willen ze ruimte bieden aan het transitieproces van de Brancheorganisatie.
Bestuur BK stelt zetel beschikbaar.jpg
De huidige bestuursleden van de Brancheorganisatie willen meewerken aan een verandering van de Brancheorganisatie. - Foto: Fotolia

Ruim vijf jaar na de oprichting van de Brancheorganisatie concludeerde een speciaal samengesteld Team Toekomst dat de Brancheorganisatie in een impasse is beland. Het is tijd voor verandering. Team Toekomst onderzocht onder andere het beeld dat andere partijen in het werkveld hebben van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Het tweede deel van de opdracht bestond uit het in kaart brengen van toekomstscenario’s die de brancheorganisatie weer eensgezind en krachtig kunnen maken.

Nieuw bestuur

De huidige bestuursleden van de Brancheorganisatie willen meewerken aan een verandering van de Brancheorganisatie. In een brief laten ze weten hun bestuurszetel op te geven zodat er in overleg met Team Toekomst een nieuw bestuur gevormd kan worden. Vice-voorzitter Jelmer Kruyt heeft de brief mede namens de bestuursleden Esther Zijl, Jacob Boskma en Jeroen Nusteling ondertekend.

Op 25 mei wordt de rapportage van Team Toekomst besproken. Tot die tijd blijft het huidige bestuur zich bezighouden met de lopende zaken.

Lees hier de volledige rapportage van Team Toekomst >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.