Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestel een gratis poster bij Logopedie Vereniging

In het kader van de Week van het Jonge Kind geeft de Nederlandse Vereniging voor Logopedie gratis posters weg aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en consultatiebureaus. Het gaat om een voorlichtingsposter over de ontwikkeling van taal bij kinderen van 0 tot 4 jaar. De poster sluit perfect aan bij het thema van de Week van het Jonge Kind 'Early years are learning years'.
Bestel een gratis poster bij Logopedie Vereniging
Foto: ANP

Logopedisten voelen zich heel begaan met het thema. Zeker omdat nog altijd 1 op de 4 kinderen met een taalachterstand naar de basisschool gaan. De overheid bezuinigt op logopedie, terwijl dit juist één van de sleutels kan vormen bij het voorkomen van taalachterstanden.

Vraag de poster aan

Het doel van de Vereniging is om zoveel mogelijk posters te verspreiden voorafgaand aan en tijdens de Week van het Jonge Kind. Wil je ook aandacht vragen voor het belang van taalontwikkeling in de eerste levensjaren van een kind? Bestel de poster bij Jan Willen van Hooff: jw.vanhooff@nvlf.nl met als onderwerp ‘Poster wvhjk’. Vermeld uiteraard meteen de adresgegevens en het gewenste aantal posters.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.