Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kaal

Vergelijk haren met elkaar. Een Antilliaans kind heeft misschien kleine donkere krulletjes en een ander kind lange steile blonde haren of rood haar dat past bij een gezicht met sproetjes.

Vergelijk haren met elkaar. Een Antilliaans kind heeft misschien kleine donkere krulletjes en een ander kind lange steile blonde haren of rood haar dat past bij een gezicht met sproetjes. Alle kleuren en soorten haren zijn mooi. Is het niet superleuk dat elk mens weer anders is? Praat met de kinderen ook over verouderen. Waarom krijgen oudere mensen allemaal grijs haar? En waarom hebben sommige mensen helemaal geen haar? Soms worden mannen kaal als ze ouder worden, maar je kunt ook kaal worden als je ziek bent. Hoe voelt een kaal hoofd en waarom hebben vrouwen nooit een baard? Een gesprek dat leidt tot leuke activiteiten zoals elkaar natekenen of collages maken van plaatjes uit tijdschriften. Of maak een slinger met plaatjes van foto’s van mensen met allemaal ander haar.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.