Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Actieve oudercommissie

Stel: je bent als kleine ondernemer op zoek naar een beetje publiciteit. Wat is er dan fijner dan een oudercommissie die met je meedenkt? Op de Dag van de Leidster stond de oudercommissie op de stoep en zorgde voor de broodnodige publiciteit.
Actieve oudercommissie
Foto: Thuishuis Maminet

Dat Netty Ravensbergen een oudercommissie heeft, is überhaupt al niet heel vanzelfsprekend. In haar kleinschalige kinderdagverblijf Thuishuis MamiNet in Uithuizermeeden, vangt zij per dagdeel 6 kinderen op. Over een gebrek aan aandacht heeft Netty gelukkig niet te klagen.

Nu een aantal kinderen bijna 4 jaar wordt, begon ze zich wel zorgen te maken. Dus probeerde Netty de publicitiet op te zoeken. Tijdens de dag van de Leidster stond aan het einde van de dag de oudercommissie op de stoep met een grote bos bloemen en een tijdschriftenbon. De verraste Netty werd op de foto gezet en die foto ging op weg naar de krant. Twee vliegen in één klap dus!

‘Het lijkt me overbodig om te zeggen dat ik superblij ben met mijn oudercommissie. En met alle ouders trouwens, want er waren meer ouders die aan de Dag van de Leidster hadden gedacht.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.