Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Meer doen met muziek

Doe meer met muziek! 

Stichting Memorabele Momenten (MEMO) op bezoek bij Dak Kindercentra (Den Haag), dat betekent baby's dreumesen en peuters die op een bijzondere manier kenismaken met live muziek en onbekende klanken uit allerlei culturen!

Tijdens de muzikale ontmoetingen van MEMO krijgen kinderen klanken en muziek te horen die ze niet dagelijks horen. De muziek en andere kunstuitingen zijn van alle tijden en  worden gespeeld door artiesten die van over de hele wereld naar Nederland kwamen.

Kinderen ontdekken niet alleen hun gevoel voor muzikaliteit, maar ook andere belangrijke vaardigheden komen aan bod, zoals de expressieve en motorische vaardigheden door mee te dansen en te klappen, de sociale vaardigheden door het uiten van emoties naar elkaar en naar de muzikant.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.