Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

bso-pagina Huisvesting

De bso-box | De BSO-box is eenvoudige en tijdelijke huisvesting in de vorm van een unit, die naast de school kan worden gezet. In combinatie met de ruimten in de school en het buitenspeelterrein van de school vormt deze unit een volwaardige accommodatie en een uitstekend alternatief voor aparte gebouwen voor BSO. De ontwikkeling van de BSO-box is een gezamenlijk initiatief van BOinK en Waarborgfonds Kinderopvang. Drie leveranciers zijn hiervoor geselecteerd, ieder van hen heeft een eigen concept ontwikkeld.

Hier kunt u (na eenmalige registratie) gratis een brochure aanvragen over de BSO-box.

De kindercaravan | Mobiele buitenschoolse opvang in een grote caravan. Deze kan op een geschikte plek op een schoolplein, en in de vakanties bijvoorbeeld in het bos worden neergezet. Klik hier voor meer informatie.
In Kinderopvang 7/8 van 2008 stond een artikel over de caravan.

Van kindercaravan tot piepschuimlokaal | D&C Amsterdam heeft een brochure uitgebracht voor het starten van een (extra) BSO-locatie. Zeven oplossingen worden er getoond. Ook wordt ingegaan op het starten van een BSO, de regelgeving en de financiën.

Marjan Versteegen

Of registreer je om te kunnen reageren.