Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

5 best gelezen blogs van 2015

Onze bloggers hebben dit jaar flink wat neergepend. Kinderopvangtotaal zet de meest geklikte weblogs voor je op een rij.
2015.png
  1. Blog Kirsten Fröhlich – Ondertussen op de voorschool. Pm’er Kirsten wordt gevraagd in te vallen op een VVE peutergroep. Bijna alle kinderen hebben een behoorlijke taalachterstand.
  2. Blog Joris Benneheij – Wat kost kinderopvang? Vraag een organisatie naar een uurtarief en je weet het direct. Maar als we over kinderopvangtoeslag en ‘netto bedragen’ gaan praten, wordt het een ander verhaal. Terwijl dít antwoord juist interessant is voor de klant. Is het dan zo lastig? Joris geeft de cijfers.
  3. Blog Pauline Schellart – Verbandje leggen. Het lijkt alsof er alleen maar onderzoek wordt gedaan naar negatieve gevolgen van de kinderopvang, in plaats van de positieve, vindt bestuurder Pauline.
  4. Blog Jolanda Rikers – ‘Een slim plan, dat kinderen binnen de BSO houdt’. We bedenken steeds een nieuwe promotie-acties waarmee we uiteindelijk nieuwe klanten bereiken. Ook Jolanda, die een leuke prijsvraag verzint.
  5. Blog De Orde – Een zeven-tot-zeven-ikc is niet ideaal. De vrijheid van ouders om te kiezen voor een bepaalde school brengt automatisch met zich mee dat de ouder ‘kiest’ voor de aangesloten kinderopvangorganisatie. Zelfs al zou deze totaal niet passen bij hun visie op opvoeden, aldus de Nederlandse Orde van de Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.