Kies het Kinderopvang abonnement dat bij je past!

Wil je Kinderopvang alleen digitaal lezen of toch liever het papieren tijdschrift ontvangen? Een collectief abonnement afsluiten voor een organisatie of opleiding? De keuze is aan jou! Wat je ook kiest, je krijgt altijd onbeperkt toegang tot al onze artikelen op Kinderopvangtotaal.nl.
Studenten krijgen 50% korting op een abonnement.

Kinderopvang binnen jouw instelling

Wij bieden organisaties diverse mogelijkheden om pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en managers in de sector, van vakinformatie, verdieping, tools en nascholing te voorzien. Wij komen graag bij je langs om meer te horen over jullie wensen om er achter te komen hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Wil je voor meerdere personen binnen jouw organisatie een abonnement afsluiten op Kinderopvang en/of Management Kinderopvang? Dat kan! Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. Je kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en jullie hele organisatie te voorzien van volledige online toegang waardoor alle premium content, altijd en overal, op Kinderopvangtotaal voor jullie beschikbaar is.

Meer weten of heb je vragen? Neem contact op met:

Sreshant Rambhajan

030-6383723

binnendienst@bsl.nl

Studenten lezen Kinderopvang en Management Kinderopvang met 50% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al je vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Kinderopvangtotaal hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Kinderopvangtotaal abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Kinderopvang, elke dag anders

Een werkdag in de kinderopvang is altijd anders. Of je nu als pedagogisch medewerker of manager werkt, je staat nooit stil. Je vindt bij ons alle informatie die je nodig hebt om jouw vak met deskundigheid en plezier uit te oefenen. Want wat is er nu leuker dan met kinderen werken?