Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Interactief theater bij Dak kindercentra

Interactief theater bij Dak
Dat je bij een theatershow niet muisstil hoeft te zijn, merkten ruim 350 kinderen deze maand. Dak Kindercentra organiseerde een theaterdag waar de kinderen zelf ook een steentje bijdroegen. Bij de voorstelling ‘de Gele Koeienshow' hielpen zij bij de zoektocht naar een nieuwe boer door dierengeluiden te maken. Bij ‘de Verborgen Talentenshow' zochten kinderen met allerlei opdrachten naar hun eigen talent.

Het was een leuke en leerzame middag. Vol enthousiasme werd er geroepen en gezongen, maar vooral ook veel gelachen! Dak Kindcentra organiseerde de theatershow (van Muziektheaterduo Flonk) voor 8 verschillende BSO-locaties.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.