Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

bso-pagina Kinderparticipatie

bso-pagina Kinderparticipatie

Wij op de bso | Wil je kinderen een stem geven binnen jouw bso? Dat kan! Kinderparticipatie is een trend binnen de buitenschoolse opvang. Op de website wijopdebso.nl staat allerlei informatie hoe je kinderparticipatie kunt invoeren binnen de bso.

Er is een deel voor jou en ook een deel voor de kinderen. Ze kunnen onder andere chatten en ideeën opdoen voor leuke activiteiten. Ook jij kunt in contact komen met collega's. Toegang tot de website is geheel gratis!

Rapport Jso | De steunorganisatie JSO heeft de laatste jaren verschillende projecten gedaan op het gebied van kinderparticipatie op de bso. Inmiddels heeft JSO onderzoek gedaan naar de stand van zaken op het gebied van kinderparticipatie in Zuid-Holland. 

 

Marjan Versteegen

Of registreer je om te kunnen reageren.