Home Winactie: Dag van de Pedagogisch Medewerker 2023

Winactie: Dag van de Pedagogisch Medewerker

Jullie zijn de stralende sterren van onze kinderopvang. Daarom willen we jullie bedanken voor jullie onvermoeibare inzet en voor de liefde en toewijding die jullie dagelijks aan de kinderen geven. Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker draait alles om jullie! Om onze waardering te tonen, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze winactie. Dit is ons speciale eerbetoon aan al die pedagogisch medewerkers die dag in dag uit een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hun gezinnen. Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!

Hoe doe je mee?

Het is heel eenvoudig! Of je nu zelf een pedagogisch medewerker bent in de kinderopvangsector en/of iemand kent die uitblinkt in zijn of haar vak als pedagogisch medewerker, je kunt deelnemen aan onze winactie in 3 eenvoudige stappen:

Meld je aan
Meld jezelf aan én nomineer een pedagogisch medewerker die je bewondert. Dat mag een collega, vriend/vriendin, je partner, vader, moeder, kennis of iemand anders zijn. Als diegene maar pedagogisch medewerker is. 

Vertel ons waarom:
Waarom is degene die je nomineert zo speciaal? Deel in een paar zinnen met ons wat deze persoon onderscheidt van zijn of haar collega’s. Is het haar onuitputtelijke energie? Zijn unieke benadering van de pedagogiek? Of haar vermogen om altijd een glimlach op de gezichten van kinderen te toveren? Laat ons weten wat juist deze persoon zo bijzonder maakt.

Win!
Bekijk de lijst met geweldige prijzen die jullie samen kunnen winnen als blijk van onze waardering voor jullie inzet!

Hoofdprijs: Voor jullie allebei een jaarabonnement op KinderopvangTotaal. (Hebben jullie al een abonnement? Dan krijgen jullie het abonnementsgeld van het lopende jaarabonnement gewoon van ons terug.)

Overige prijzen:
20x Dé KinderopvangTotaal Dopper – om altijd gehydrateerd te blijven tijdens de drukke werkdagen
2x Congreskaart Kinderopvang – om op de hoogte te blijven van de hot topics in de kinderopvang
4x Bon Bijenkorf t.w.v. €50 – om jezelf eens lekker te trakteren
2x boek Pedagogiek in de vingers – om je professionele ontwikkeling te stimuleren
2x Boek Interactievaardigheden – om je pedagogische vaardigheden te verbeteren
4x Rituals pakket t.w.v. €30 – om te kunnen ontspannen en te genieten van wat welverdiende me-time