Home Welkom in de wereld van Zosja

Samenwerken + informatie + inspiratie = Zosja.
Zosja betekent wijsheid en levert je nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s, brede scholen, kindcentra, onderwijs en opvang en alles eromheen.

Voor wie is Zosja?
Zosja is er voor bestuurders, directeuren en middenmanagement van (brede) scholen, IKC’S, kindcentra, kinderdagopvang , adviesbureaus, organisaties en professionals die werken met of binnen IKC’s of die een IKC willen gaan vormgeven.

Hoe helpt Zosja je?
Zosja start met een driewekelijkse gratis e-mailnieuwsbrief. In de tussentijd bouwen wij aan ons online platform. Daar vind je aansprekende praktijkvoorbeelden, ideeën en ervaringen uit de praktijk, handige tools, instrumenten, artikelen, interviews, onderzoeken en reacties.

We werken samen met een redactieraad van ambassadeurs uit het brede werkveld. De eerste e-mailnieuwsbrief wordt binnenkort verzonden. Totdat Zosja een eigen online omgeving heeft, lees je Zosja op een apart deel van KinderopvangTotaal en Etuconsult

Wat gaat Zosja jou brengen?
Vanuit verschillende invalshoeken krijg je informatie over vraagstukken als:
• Hoe werk je toe naar een IKC?
• Wat zijn handige tools?
• Hoe ga ik als bestuurder om met meerdere IKC’s en/of kinderopvangpartners?
• Hoe kun je beter samenwerken binnen een IKC?
• Wat betekent een IKC voor het multidisciplinaire team?
• Wat betekent het voor VVE programma’s binnen een IKC?
• Wat betekent het voor de pedagogiek binnen een IKC?
• Hoe betrek je ouders en het kind bij je ontwikkeling van het IKC?

Denk je met ons mee?
Zosja is er voor jou, dus als je suggesties hebt over onderwerpen waar je graag meer over wilt weten, laat het onze redactie dan weten via zosja@bsl.nl

Het platform Zosja is een initiatief van Job van Velsen ({Breed}/EtuConsult) en Kinderopvangtotaal.nl

Gratis e-mailnieuwsbrief
In het najaar van 2020 is Zosja gestart met een gratis driewekelijkse e-nieuwsbrief. Ondertussen bouwen wij aan een online platform. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan nu aan!

Nieuwsbrief Abonneren