Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Ook kunstenaars koken met water

MK24, Amsterdam
326 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang

Details evenement

21 januari 2017
09:30 uur
MK24, Amsterdam
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
020-527 7703
€ 675

Welke plek heeft kunst in een kinderleven? Wat kun je doen met meel, water of een oude mixer? Hoe begeleid je creatieve processen? Hoe wordt kunst en cultuur een volwaardig onderdeel van het onderwijs?

In de vierdaagse nascholingscursus van de master Kunsteducatie zijn materiaalonderzoek en ervaringen en verhalen van kinderen het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een inspirerende vorm van authentieke kunsteducatie die past binnen je eigen onderwijspraktijk.

De cursus is bedoeld voor leerkrachten en beleidsmakers in het basisonderwijs en de kinderopvang, afgestudeerde kunstvakdocenten, BIK’ers, PABO-docenten en andere professionals die werken met kunsteducatie en kinderen.