Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Docentenopleiding Yoga voor Peuters en Kleuters

t/m 28-06-2016 - Studio 5, Haarlem
163 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal

Details evenement

07 - 28 juni 2016
10:00 uur
Studio 5, Haarlem
Eigen Wijze Opleidingen
0617148484
375,-
3- daagse Docentenopleiding Yoga voor Peuters en Kleuters. Yoga bevordert een goede lichaamshouding, de motorische vaardigheden en het verhoogt de weerstand. Peuters vinden het heerlijk allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met de adem te spelen of hun zintuigen te gebruiken. Tijdens de opleiding leer je o.a. : - actieve en rustgevende yoga - dierenyoga - ademhalingsoefeningen en spelletjes - massage oefeningen en spelletjes - hoe je de zintuigen stimulert - hoe je bestaande liedjes en spelletjes geschikt maat voor yoga - Hoe je thema's in een yogales verwerkt. De opleiding is incl. het boek Yoga voor Peuters en Kleuters. De opleidingsdata zijn 7, 14 en 28 juni. Na deze opleiding ben je in staat zelf een peuteryoga les samen te stellen en te geven.