Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De Opvoeders met Frank Meester en Stine Jensen

Groninger Forum, Groningen
128 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

09 oktober 2016
14:30 uur
Groninger Forum, Groningen
Humanistisch Verbond en Omroep Human
020 521 90 00
vanaf €10
Zonder algemeen geldende opvoedbijbel dringt de vraag zich op: wanneer doe je het goed als ouder? Stine Jensen en Frank Meester, beiden filosoof én ouder, gaan 9 oktober in Groninger Forum op zoek naar het antwoord op die vraag.

Beschermen en verwennen we onze kinderen te veel of moeten we zoals Rousseau meende ‘het kind alles zelf laten ontdekken’? Jensen en Meester onderzoeken de balans hiertussen in hun ‘theaterlezing’ De Opvoeders samen met het publiek en nemen oude en nieuwe denkers mee. Van Rousseau en Kant tot Verhaeghe en De Jong. Meester: “Opvoeden is echt niet leuk, juist omdat je zo van je kinderen houdt.”