Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Checklist Kinderopvang

Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
354 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

08 april 2015
12:30 uur
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Haags Congres Bureau i.s.m. Brancheorganisatie Kinderopvang en Buitenhek Management & Consult
0641215181
295/265/245
Perscentrum Nieuwspoort Den Haag
8 april 2015
12.30 – 17.00 uur

Checklist Kinderopvang - 10 kwartier voor rendement en groei

Kinderopvanginstellingen en ondernemers in de kinderopvang hebben het niet gemakkelijk. Vraaguitval en een dwingend keurslijf van tarieven, toeslagen en steeds strengere wetten drukken op uw resultaten. Op dit Nieuwspoort Seminar krijgt u in 10 kwartier instrumenten en ideeën uitgereikt waarmee u aan de slag kunt. We bespreken financiën, organisatie en strategie. U wordt op een prettige manier bijgepraat en we leren ook graag van uw adviezen. U kunt rustig luisteren en later de presentaties en het verslag nog eens rustig nalezen. U bent van harte welkom op 8 april in Den Haag.