Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kom mee Gluren bij de buren

Amsterdam-Zuidoost en Almere
212 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school

Details evenement

19 maart 2015
10:00 uur
Amsterdam-Zuidoost en Almere
Landelijk Steunpunt Brede Scholen
070-3042010
gratis, wel graag inschrijven

Ook dit jaar kunt u weer Gluren bij de Buren! Altijd al een kijkje in andermans keuken willen nemen? Na vele succesvolle excursies zorgt het Landelijk Steunpunt ervoor dat u begin 2015 weer bezoeken aan brede scholen en integrale kindcentra kunt brengen.

Gluren bij de buren is een ideale manier om te zien hoe anderen te werk gaan, en om daar inspiratie uit te halen. Bovendien is het gratis! Ook ontmoet u collega’s die met dezelfde ontwikkelingen als u bezig zijn. Per dag kunt u kijken op twee locaties die bij elkaar in de buurt liggen. Wij verzorgen het vervoer tussen de twee locaties en de lunch. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen ongeveer om 16.00 uur.

Thema, datum en locatie:

Thema, datum en locatie:

20 februari, Diemen en Almere, Op weg naar een IKC: Doorgaande lijn voor het jonge kind 
19 maart, Amsterdam en Almere, Passend onderwijs in IKC en brede school
10 april, Dinxperlo en Gendt, IKC

Kijk voor meer informatie op www.bredeschool.nl/inschrijving-gluren-bij-de-buren-2015.html