Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Delen en Verbinden

Kentalis Martinus van Beek, Nijmegen
366 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

19 maart 2015
09:00 uur
Kentalis Martinus van Beek, Nijmegen
Kentalis
Deelname is gratis, stuur een e-mail naar J.vanHaaren@kentalis.nl o.v.v. ‘symposium 19 maart’ U ontvangt dan in februari het volledige programma en een registratielink voor inschrijving.

Ter gelegenheid van het 225-jarig jubileum organiseert Kentalis in Nijmegen op 19 maart 2015 het symposium ‘Delen en Verbinden’, vroegsignalering van een taalontwikkelingsstoornis .  

Op deze dag wil Kentalis haar expertise op het gebied van taalontwikkelings-stoornissen graag met professionals delen. Er is een keuze uit een aantal lezingen en workshops. Hier krijgen professionals meer inzicht in wat taalontwikkelingsstoornissen nu precies zijn en het belang van vroegtijdige onderkenning van taalontwikkelings-stoornissen. Ook krijgen zij praktische handvatten

Het symposium is gericht op verwijzers zoals (jeugd-)artsen, kno-specialisten, wijk(jeugd)verpleegkundigen, casemanagers jeugd en integrale vroeghulp, GGD medewerkers, logopedisten, gemeenten, onderwijsinstellingen, pedagogisch medewerkers.

(Indien er na het verlopen van de inschrijfdatum nog plaatsen vrij zijn, zijn studenten van harte welkom.)

Voorinschrijven kan nu!

Wilt u een uitnodiging ontvangen? Dat kan door een e-mail (J.vanHaaren@kentalis.nl) te sturen o.v.v. ‘symposium 19 maart’. U ontvangt dan in februari het volledige programma en een registratielink voor inschrijving.