Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Leren op Locatie: Realiseer een optimaal leerklimaat

Lyceum Elst, Elst (GE)
295 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

26 maart 2014
13:00 uur
Lyceum Elst, Elst (GE)
Ruimte-OK
info@ruimte-ok.nl
040 - 232 97 40
Gratis

Bent u op zoek naar informatie en inspiratie over diverse huisvestingsonderwerpen? En wilt u van anderen leren hoe zij tot oplossingen zijn gekomen? Onder de noemer Leren op Locatie organiseert Ruimte-OK kleinschalige bijeenkomsten op inspirerende kinderopvang- of onderwijslocaties in Nederland. 

Tijdens de eerste reeks van zes leersessies staat het realiseren van een optimaal leerklimaat centraal. Wat houdt een optimaal leerklimaat in? Hoe kunt u een gezonde ruimte realiseren waar kinderen optimaal kunnen leren en spelen? En hoe weet u of het binnenklimaat in uw gebouw optimaal is? Ruimte-OK neemt u met ondersteuning van Itho Daalderop en de GGD mee in de feiten over het binnenklimaat. U krijgt een toelichting over het nieuwe Kwaliteitskader Huisvesting en de beschikbare praktische oplossingen in het realiseren van een optimaal leerklimaat. Ook heeft u tijdens deze middag voldoende gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en de inspirerende locatie te bezichtigen. Het volledige programma vindt u hier.