Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

KindVak

t/m 28-11-2014 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
251 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Stagiaires, Management

Details evenement

27 - 28 november 2014
09:00 uur
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
ConExpo
kindvak@conexpo.nl
0416-532751
zie de website voor de toegangsprijzen

KindVak - als kinderen je vak zijn!

KindVak, hét vakevent voor wie met kinderen werkt

KindVak: weten wat er speelt
Kinderopvang, onderwijs en jeugdzorg zijn meer dan ooit in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, zoals passend onderwijs, peuterscholen en Integrale Kind Centra, zijn vanaf 1 januari 2015 een feit. Een uitdaging voor wie met kinderen werkt! Want: welke consequenties hebben al die transformaties in de praktijk? Wie houdt overzicht? En wat betekent dit voor de komende jaren?

KindVak: samen klaar voor de toekomst!
KindVak 2014 biedt professionals in de branche alle antwoorden in één inspirerend kennisevent. Was KindVak jarenlang het platform voor de kinderopvang in Nederland en België, anno nu is KindVak méér. KindVak 2014 staat voor hét overkoepelende kennis event voor alle professionals die werken met kinderen tot 16 jaar. 

KindVak 2014 biedt een gevarieerd programma bomvol actuele informatie over trends en ontwikkelingen binnen de sector. Daarnaast presenteert KindVak een overzicht van alle noviteiten op het gebied van producten en diensten. Dit event is voor bezoekers bovendien een uitgelezen kans om te netwerken en kennis te delen met collega’s uit de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. KindVak brengt exposanten, managers, pedagogisch medewerkers en onderwijsprofessionals bij elkaar.

KindVak 2014: samen klaar voor de toekomst!