Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Samenwerking voor de Toekomst

Stadhuis Almere, Burgerzaal, Almere
235 Bso/Brede school, Management

Details evenement

14 januari 2014
19:30 uur
Stadhuis Almere, Burgerzaal, Almere
Stichting Actief Ouderschap en EtuConsult
ditis@etuconsult.nl
0

Almere Onderwijsstad 2.0 werkbijeenkomst
In het kader van Almere Onderwijsstad 2.0 worden ouders en personeelsleden van medezeggenschapsraden uit het primair onderwijs, ouders die lid zijn van een oudercommissie bij een kinderopvangorganisatie en andere geïnteresseerden, uitgenodigd om met elkaar te komen tot een agenda voor de toekomst op het gebied van samenwerking tussen ouders, (brede) scholen en kindcentra. Een top tien van adviezen waarmee Almere, maar ook de rest van het land, aan de slag zal gaan. Tijdens deze bijeenkomst stellen we prioriteiten en zullen we die ook meegeven aan de landelijke ouderorganisaties in onderwijs en opvang.