Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Training Starten met de Risicomonitor voor Arbo (Kinderopvang, peuterspeelzalen, wmd, jeugdzorg)

FCB, Utrecht
279 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

09 september 2013
09:00 uur
FCB, Utrecht
FCB
gezondwerken@fcb.nl
030-2985242
195

Start u als organisatie met de Risicomonitor en heeft u ondersteuning nodig? Volg dan de training Starten met de Risicomonitor voor Kinderopvang, Welzijn en Jeugdzorg (nadruk op Arbo). Tijdens deze training doorlopen we plenair alle functionaliteiten van de Risicomonitor. Daarnaast gaan we in op de risico-inventarisaties voor veiligheid, gezondheid en Arbo.

We zoomen met name in op de inventarisatie voor Arbo. U gaat onder begeleiding van de trainer zelf achter de computer aan de slag om te oefenen met de diverse onderdelen van de Risicomonitor. De trainingen worden gegeven door trainers van FCB en vinden plaats bij FCB in Utrecht (van 9.00 uur tot 15.00 uur). Aantal deelnemers: 8 tot 11. Kosten: € 195,- per persoon (excl. BTW, incl. lunch).