Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Lerend netwerk: kwaliteitsverbetering in de brede school

t/m 19-06-2014 - Divers, op drie plekken in het land, divers
349 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

16 april - 19 juni 2014
10:00 uur
Divers, op drie plekken in het land, divers
Landelijk Steunpunt Brede Scholen
geen

Vanuit een gezamenlijke visie werken aan de ontwikkeling van alle kinderen. Dat doel streven de meeste mensen die op een IKC of brede school werken dagelijks na. De praktijk van alledag is echter vaak weerbarstig. Goede bedoelingen sterven soms in praktische problemen. Wilt u hulp bij het verbeteren van de kwaliteit van uw brede school of integraal kindcentrum? Schrijf u dan in voor het lerend netwerk ‘kwaliteitsverbetering in de brede school’ van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen. 

Tijdens het lerend netwerk biedt het Landelijk Steunpunt de deelnemers de gelegenheid om op basis van een goede analyse de kwaliteit van de brede school te onderzoeken. Tijdens de bijeenkomsten, die over vier dagen verspreid zijn, gaan de deelnemers uiteraard ook aan de slag om deze kwaliteit stap voor stap te verbeteren. 

Bijeenkomsten
De eerste bijeenkomst van het lerend netwerk ‘kwaliteitsverbetering in de brede school’ is voor alle deelnemers en vindt plaats op 11 december 2013 in Utrecht. Hierna volgen drie regionale bijeenkomsten. Deze zijn op één van de deelnemende brede scholen of IKC’s. De regio’s zijn verdeeld in noord, midden en zuid. Dit lerend netwerk is voor schooldirecteuren en managers uit de kinderopvang. 

Noord

Midden

Zuid

11 december 

11 december

11 december

13 februari

13 februari

5 februari

17 april

17 april

16 april

19 juni

19 juni

11 juni

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor het lerend netwerk ‘kwaliteitsverbetering in de brede school’? Of wilt u meer informatie over het lerend netwerk? Stuur dan een mailtje naar landelijksteunpunt@bredeschool.nl. Of schrijf u in via de website.