Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kijk eens door de ogen van je klant: Workshop Customer Journey Mapping

Van Diemenstraat 314, Amsterdam
486 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Management

Details evenement

05 november 2013
12:30 uur
Van Diemenstraat 314, Amsterdam
TOTE-M
CEM@tote-m.com
020 420 77 80
95

Op 5 november a.s. wordt door TOTE-M voor de 23e keer de succesvolle Workshop Customer Journey Mapping georganiseerd. Deze workshop is bedoeld voor managers (o.a. in de kinderopvang en -zorg) die meer grip willen krijgen op thema's als klanttevredenheid en retentie en daarnaast een breder perspectief op 'kwaliteit' willen ontwikkelen.

Customer Journey Mapping is een praktijk- en resultaatgerichte techniek voor het verbeteren van de klantbeleving over alle kanalen (internet, telefoon, email, vestigingen en medewerkers, etc.) heen. Door bijna letterlijk in de schoenen van de klant te gaan staan en dus vanuit zijn/haar perspectief ‘de reis’ van klanten te doorlopen, worden heldere inzichten verkregen om de interactie met deze klant te optimaliseren. Niet alleen bestaande klantprocessen, maar ook innovaties kunnen op deze wijze vormgegeven worden. U leert op basis van de inzichten over klanten te kiezen voor die zaken, die van belang zijn voor de klant én voor uw merk. Kortom: Customer Journey Mapping is een waardevolle techniek voor iedereen, die zijn klant als vertrekpunt wil nemen.

TOTE-M heeft door de jaren veel ervaring opgedaan met Customer Journey Mapping. Graag delen
wij deze inzichten met u tijdens de Customer Journey Mapping workshop. De kosten voor deelname aan deze inspirerende en unieke workshop bedragen slechts €95 exclusief BTW. Daarbij krijgt u ook het prijswinnende boek BOLD van Shaun Smith en Andy Milligan kado.

De workshop vindt plaats in ons kantoor aan de Van Diemenstraat 314 te Amsterdam. Ontvangst is om 12.30 uur, start om 13.00 uur en rond 18.00 uur sluiten we af met een borrel in onze bar.

Voor de workshop van 5 november a.s. zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar CEM@tote-m.com