Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

'Kwaliteit, dat ben je zelf!'

t/m 29-11-2013 - Divers, Arnhem, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en Eindhoven
380 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Gastouderopvang

Details evenement

01 - 29 november 2013
09:00 uur
Divers, Arnhem, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en Eindhoven
Stichting BKK
geen

Speciaal voor pedagogisch medewerkers is er een programma over werken in een lerende organisatie. Doel is om kennis te maken met wat een lerende organisatie is, wat voor rol pedagogisch medewerkers daar zelf in kunnen hebben en hoe dit de pedagogische kwaliteit verhoogt.

Deelnemers krijgen informatie en voorbeelden om de lerende organisatie zelf invulling te geven. De bijeenkomsten worden verzorgd door pedagogen uit de kinderopvangpraktijk.

Ook deze bijeenkomsten zijn op vrijdag 1 november in Arnhem, 8 november in Den Haag, 15 november in Zwolle, 22 november in Amsterdam en 29 november in Eindhoven, maar dan in de ochtend: van 9.30 uur tot 12.15 uur. De bijeenkomsten zijn na inschrijving gratis toegankelijk. We rekenen op net zoveel enthousiaste deelnemers als in voorgaande jaren!