Wéér houdt Belastingdienst stukken achter in rechtszaak

Opnieuw blijken er stukken te zijn achtergehouden in de rechtszaak van ouders van wie de kinderopvangtoeslag in 2014 plotseling werd stopgezet en in 2013 werd teruggevorderd. De fiscus lijkt niet onder de indruk van de maatregelen van staatssecretaris Menno Snel (Financiën) om alle interne bevindingen voortaan met de rechtbank te delen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
ANP

Hierover bericht Trouw. Het landelijke dagblad volgt de rechtszaak van deze groep ouders al langer. Het heeft nu inzage gekregen in interne stukken over het vervolg van deze zaak. Het gaat in dit geval om een ouder die probeert haar gelijk te halen over het jaar 2013. De Raad van State gaf haar eerder gelijk voor het jaar 2014 toen ze wel degelijk recht bleek te hebben op kinderopvangtoeslag en ze ten onrechte te maken kreeg met terugvorderingen over dit jaar. De fiscus wil nu alsnog dat alle kinderopvangtoeslag over 2013 door deze ouder wordt terugbetaald. Maar de documenten

0
798

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.