Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Week van de Opvoeding: doe je mee?

Frida Noordzij
“It takes a village to raise a child.” Opvoeden doe je niet alleen. En dat weet je als pedagogisch professional in de kinderopvang en gastouderopvang als geen ander. Tijdens de Week van de Opvoeding, van 4 tot en met 10 oktober 2021, is daar aandacht voor. Doe jij mee?
week-van-de-opvoeding-doe-je-mee

Jaarlijks organiseert het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema voor de Week: Vertel eens… Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. In deze week is daar landelijk aandacht voor met diverse activiteiten en het delen van kennis.

De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, mede-opvoeders en professionals. Iedereen kan meedoen door een activiteit te organiseren of een activiteit te bezoeken.

Promotiemateriaal

Het NJi deelt op haar website promotiemateriaal dat tijdens de Week gebruikt kan worden. Voor de vorm van activiteiten is alles mogelijk: een voorleeswedstrijd, een opvoedspel, een workshop filosoferen met je kind of een lezing over positief opvoeden.

Activiteiten

Geïnspireerd? Deel jullie activiteit op social media en inspireer andere kinderopvangorganisaties om aan te sluiten bij de Week van de Opvoeding. Bij het delen kun je @weekvdopvoeding noemen, of gebruik de hashtags #verteleens of #wvdo2021.

Lees meer over de Week van de Opvoeding op de website van het NJi >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.