Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Website Kinderopvangtotaal geheel vernieuwd

Kinderopvangtotaal.nl is compleet vernieuwd. Nieuws, blogs en achtergrondverhalen komen in het nieuwe, frisse ontwerp nog beter tot hun recht. Door de nieuwe navigatie is het vinden van nieuws uit het eigen werkveld een stuk gemakkelijker geworden.
Website Kinderopvangtotaal geheel vernieuwd

U vindt de nieuwsberichten, blogs en dossier vanaf nu via een tabblad van de eigen sector. Als u bijvoorbeeld op het tabblad Kinderdagverblijven klikt, ziet u daar alle nieuwsberichten, blogs en opiniestukken over het kinderdagverblijf bij elkaar staan.
Vanuit deze eigen pagina kunt u ook weer gemakkelijk doorklikken naar de activiteiten, agenda, dossiers, evenementen en naar Open Podium .

Evenement uploaden
Nieuw is dat u zelf u agenda-items gratis kunt uploaden. U vindt deze optie op de agendapagina. Wanneer de redactie uw evenement geschikt vindt voor de lezers van Kinderopvangtotaal, wordt deze na goedkeuring geplaatst.

Inloggen voor reacties
Een andere vernieuwing waar u als bezoeker misschien aan moet wennen is het inloggen. Wij hebben dit ingevoerd onder andere voor het voorkomen van spam en ongewenste reacties. Klik hier voor antwoorden op de meestgestelde vragen over inloggen.

De redactie van Kinderopvangtotaal wenst u veel plezier met de nieuwe website. Wij ontvangen uiteraard graag uw feedback. U kunt deze mailen naar info@kinderopvangtotaal.nl

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.