Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Skon, de blauwe houtworm

vacature

Voor onze locatie de blauwe houtworm in Houten zijn we op zoek naar een doortastende en inspirerende

Manager Kinderopvang, 36 uur per week

Je wordt ‘ondernemer’ van je eigen vestiging en bent daarbij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het financieel, pedagogisch, commercieel, kwaliteits- en personeelsbeleid. Ons motto is ‘Net zo ondernemend als kinderen!’. Bij de aansturing van de locaties is er dan ook veel ruimte voor eigen initiatief.

De locatie bestaat uit vijf peuter- en vier babygroepen. Je bent 36 uur op de locatie aanwezig en stuurt daar een enthousiast team van circa 30 pedagogisch medewerkers aan. Dit zijn professionals met passie voor kinderen. We verwachten dat je die passie deelt en hen weet te motiveren om het beste uit zichzelf en de kinderen te halen!

De functie
Skon is ambitieus en innovatief. We zetten ons in voor de ontwikkeling van de kinderopvang en kwaliteit is daarbij ons belangrijkste speerpunt. Als manager kinderopvang lever je daar een essentiële bijdrage aan! Je vertaalt doelstellingen naar concrete werkzaamheden die de kwaliteit en ontwikkeling van onze opvang optimaal stimuleren. Je stuurt het team van pedagogisch medewerkers aan en zorgt dat zij op een enthousiaste manier werken volgens het pedagogisch beleid van Skon. Je coacht hen waar nodig en weet ieders talent optimaal te benutten.

Daarnaast heb je oog voor commerciële kansen in de markt en zorg je dat je alle groeimogelijkheden voor je vestiging en medewerkers aangrijpt. Onze cultuur is open en informeel. Ouders en kinderen kunnen dus altijd bij je binnen lopen voor een gesprek. Je werkt intensief samen met je regiomanager, met wie je regelmatig overlegt en waar je maandelijks aan rapporteert. de stafmedewerkers van ons hoofdkantoor staan voor je klaar voor de dagelijkse ondersteuning in administratieve, facilitaire en personele zaken. Zo kun jij je focussen op je belangrijkste taak: het waarborgen van de ambitieuze kwaliteitsnormen van Skon en zorgen dat we nog beter worden!

Interesse?
Wij hebben de werving en de eerste selectie uit handen gegeven aan Van Hek & Lelieveld, HR kinderopvang. Ben je enthousiast voor deze functie en voldoe je aan het profiel, dan zien wij graag z.s.m. jouw sollicitatiebrief met CV tegemoet, ter attentie van Margit de Lange, onder vermelding van SKON01- vacature manager kinderopvang. Mail deze naar sollicitatie@vanheklelieveld.nl  

Bel voor meer informatie met Margit de Lange, 079 – 362 26 43.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.