Week van het Jonge Kind

Achtste editie in 2020

De Week van het Jonge Kind vindt in 2020 plaats van 13 t/m 17 april. Tijdens deze week wordt aandacht gevraagd voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind (0-6) door middel van het organiseren van uiteenlopende activiteiten. Iedere dag wordt een een thema uitgelicht: maandag muziek, dinsdag gezondheid, woensdag creativiteit, donderdag samenwerking en vrijdag familie. De week wordt voorafgegaan door het Openingsevent Week van het Jonge Kind op woensdag 8 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Dan vinden er, verdeeld over verschillende thema's, deelsessies plaats waar je zelf een keuze uit kunt maken. Zo beleef je een dag op maat en bepaal je zelf waar je je in wilt verdiepen of je kennis over wilt verbreden. Ook wordt tijdens het Openingsevent de Pedagogisch Professional van het Jaar gekozen. Er zijn drie genomineerden: Jeffrey, Vanessa en Gerold >>Meer

De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is.

We nodigen een ieder die betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind uit om aan deze week mee te doen. Werk je zelf met kinderen, ben je leerkracht of een andere professional die met jonge kinderen te maken heeft? Dan is deze week ook voor jou. Laat zien en horen wat voor jou belangrijk is in de eerste jaren, wat je doet en waarom dit belangrijk is voor jonge kinderen.

Uitgelicht

Meest gelezen

Blog Romy de Moor - Een vertrouwde band

Uitgelicht congres

Jaarcongres Management Kinderopvang 2020

Openingsevent Week van het Jonge Kind

Topsprekers in de Kinderopvang