Week van het Jonge Kind

Zevende editie in 2019

De organisatie van de Week van het Jonge Kind is overgedragen aan het team van vakbladen Kinderopvang, Management Kinderopvang en Kinderopvangtotaal. Dit jaar vindt alweer de zevende editie van dit evenement plaats met een openingsevent op vrijdag 5 april. Dan vinden er, verdeeld over drie thema's, deelsessies  plaats waar je zelf een keuze uit kunt maken. Zo beleef je een dag op maat en bepaal jezelf waar je je kennis in wilt verdiepen of verbreden. De thema's zijn: Inclusie van het jonge kind (0-6), Gezondheid van het jonge kind (0-6) en Ontwikkeling van het jonge kind (0-6).Meer

Dit jaar organiseert Kinderopvang(totaal) voor het eerst de Week van het Jonge Kind. Maar dit evenement is al zes jaar een begrip in de sector. Het is een mooi moment om ouders, buren, collega’s, politici en kinderen te laten wat jullie doen voor het jonge kind en waarom dat van waarde is.

De werkgroepleden Ileen Purperhart, Maria de Bont, Carla Bienemann, Mascha Frische en Marlies de Haan maakten tijdens het openingscongres van vorig jaar al bekend te stoppen met de organisatie van de week. In 2018 was het thema ‘gezond opvoeden; waar leg jij de grens?’.

Uitgelicht

Meest gelezen

Blog Romy de Moor - Een vertrouwde band

Uitgelicht congres

Jaarcongres Management Kinderopvang 2020

Openingsevent Week van het Jonge Kind

Topsprekers in de Kinderopvang