Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties96

Stageplaats aangeboden

Stage aangeboden! 

Ben je op zoek naar een stagiaire? Of wil je reageren op één van de stagiaires in het linker reactieblok? Laat hieronder een reactie achter waarin je wat meer vertelt over de inhoud van de stage. Hoeveel dagen per week is het? Wie zoek je? En waar is de locatie gevestigd? Wie weet is dit het startpunt van een vruchtbare samenwerking!

Laat hier uw oproep achter >>

96 REACTIES

 1. Lees alle reacties
 2. Ben je op zoek naar een leuke volwassen collega? Ik doe een 1- jarig bbl-traject Pedagogisch Medewerker Kinderopvang voor volwassenen. Ik zoek hiervoor vanaf februari een baan of stage als assitent bij een KDV of BSO in Amsterdam-Oost. Ik ben in het bezit van een HAVO-diploma, een auto en een kinder-EHBO. Mijn telefoonnummer is 0628873939

 3. Ben je op zoek naar een leuke volwassen collega? Ik doe een 1- jarig bbl-traject Pedagogisch Medewerker Kinderopvang voor volwassenen. Ik zoek hiervoor vanaf februari een baan of stage als assitent bij een KDV of BSO in Amsterdam-Oost. Ik ben in het bezit van een HAVO-diploma, een auto en een kinder-EHBO. Mijn telefoonnummer is 0628873939

 4. Geachte Kinderdagverblijf,
  Ik ben Sabine,
  Woon in het westland
  Laaste half jaar pw-3 student en ben erg leergierig en gemotiveerd om te leren. ik wil mijn laaste jaar niveau 4 daarom ook zeker halen. Altijd werkzaam geweest op een BSO maar zou het ook wel eens leuk vinden om een andere doelgroep te gaan werken. Als je ethousiast wordt van mijn mail vraag dan zeker naar mijn cv vriendelijke groet, Sabine

 5. Wij, Trias Kinderopvang Sassenheim, bieden stageplekken aan in de omgeving van Sassenheim,Leiden en Voorschoten. Ben je student die een sportopleiding volgt. Ook voor jou hebben we leerzame stageplekken bij onze sportbso’s. je kunt reageren bij bovenstaand emailadres.

 6. Geachte Heer/Mevrouw,
  ik ben voor mijn opleiding op zoek naar een een leuke bbl leer/werk plek in de kinderopvang of buitenschoolse opvang voor ongeveer 24 uur per weer kdv of 18 uur voor bso per week in de omgeving Friesland/Groningen
  graag zou ik me even voorstellen. ik ben Tineke van der Werff, 21 jaar en wil heel graag werken met kinderen en de nodige ervaring opdoen. heeft u een leuk bedrijf of kent u een leuk bedrijf? laat het mij dan alstublieft weten via mijn mail adres. ik sta open om eventueel trainingen of cursussen te volgen voor het bedrijf.

 7. Goedendag,
  LevTov is een Christelijke Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Almere Waterwijk. Voor het komende schooljaar 2012/2013 zoeken wij nog BOL stagiaires, SPW 3 en 4, maar ook Helpende Welzijn, vanaf niveau 2.
  We zijn een Calabris gecertificeerd bedrijf. Ben je gemotiveerd om een goede uitdagende stage te lopen, waar je veel iniatief kan/mag tonen, neem dan contact op met Mathilene Goedhart.
  Een Christelijke achtergrond is gewenst, maar niet noodzakelijk. Kijk ook eens op onze website www. levtov.nl

 8. Wij bij gastouderopvang lief biden vanaf augustus 2012 een stageplaats aan in Heerlen. (zuidlimburg).
  Kinderopvang in huiselijk en kleinschalige sfeer waar veel gezelligheid aanweizg is en de liefde voor kinderen voorop staat. Spreekt jouw dit aan, reageer dan snel, er is maar een stageplaats mogelijk!!
  Gr gastouderopvang Lief

 9. Op onze kleinschalige peuterspeelzaal is er voor komend schooljaar plek voor een stagiaire. We werken met de antroposofie als uitgangsvisie en bieden een unieke ervaring voor je toekomst als kinderleidster!! Omgeving Rotterdam/Schiebroek

 10. Hallo
  Ik ben een meid van 27 jaar en wil heel graag een stageplek zodat ik weer kan beginnen met school, maar dan moet ik wel eerst een stageplek hebben.
  Ik zoek een stageplek voor Niveau 3 Pedagogisch werker.
  Ik kan het heel goed vinden met kinderen, ze zijn altijd leuk en vol energie. Het is nooit saai met hun. Ik wil graag helpen op welke manier dan ook.
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen om met mijn opleiding te beginnen.
  Alvast bedankt!

 11. Ik ben Neella Deelen en woon in nunspeet. ik hoop in januari 18 jaar te worden. mijn hele leven zie ik er al naar uit om met kinderen te werken. uiteindelijk had ik de keuze gemaakt om toch bbl te gaan doen in de verzorging. vig/mmz opleiding. hier kwam ik er achter dat ik mijn wens echt heb laten lopen en wil nu heel graag met kinderen gaan werken. ik ben een lieve sociale meid die graag alles eraan wil doen om het mensen het naar hun zin te maken. zelf ga ik altijd al veel met kinderen om dus ik weet wat het in houd. ik organiseer thuis graag activiteiten voor de kinderen uit de buurt en mijn zusjes. ik hoop dat iemand mij een bbl plek aan kan bieden in nunspeet of omgeving. max. 25 km. ik hoop van iemand wat te horen. ik ben een harde werker en ga er graag voor. ik wil genieten van kinderen .
  Groeten Neella Deelen
  0625574791

 12. Voor kleinschalig logeerhuis/dagopvang zoek ik een stagiaire. Ik zoek iemand die samen met mij groep kinderen met een beperking begeleidt bij de activiteiten en de zorg.
  De opvang vindt plaats in vakantieperioden en twee weekenden per maand. De uren zijn in overleg. Ik ben erkend leerbedrijf door calibris en heb plaats voor leerlingen van zorg &welzijn, saw 3/4, sph. Ik heb ruime ervaring in begeleiding van leerlingen van verschillende opleidingen

 13. Wij zijn op zoek naar boventallige stagiaires en/of vrijwilligers die gedurende de vakanties ons team een handje kunnen helpen. We zijn gevestigd in Amsterdam Zuid. Er is 1 verticale groep met maximaal 11 kindjes per dag. Hopelijk tot ziens!

 14. 23-03-2012
  Geachte Mevrouw/ Mijnheer,
  Naar aanleiding van uw vacature pedagogisch werker KDV solliciteer ik graag naar deze functie.
  Graag zou ik mijzelf willen voorstellen als een enthousiaste dame. Mijn naam is Cynthia Pinas en ik woon in Utrecht. Ik zit in het laatste gedeelte van de 1- jarige kindgerichte PW3 opleiding aan Capabel Onderwijs en ik ga dit jaar afstuderen.
  Door mijn stageperiodes heb ik veel ervaring opgedaan in het werkveld. Hiervan heb ik veel geleerd. Om mijn opleiding te kunnen afronden, moet ik nog een korte periode stage lopen. Graag zou ik dat binnen uw organisatie doen.
  Met kinderen werken is wat ik het liefst doe. Ik vind het ontzettend leuk werk! Wat me vooral aanspreekt aan het werken met kinderen is dat je niet alleen wat voor hen kan betekenen maar er ook veel positieve energie voor terug krijgt. Ik vind het zo leuk om hun ontwikkeling te volgen; hoe ze leren praten en lopen en steeds zelfstandiger worden.
  Naast dat ik goed met kinderen op kan schieten werk ik prima in teamverband en vind ik het ook fijn om zelfstandig te werken.
  Ik ben er van overtuigd dat ik de functie perfect kan invullen met mijn capaciteiten en motivatie.
  Omdat ik de Opleiding PW3 via Calder Arbeidsre-integratie volg, ontvangt uw organisatie, als U mij in dienst neemt, loonkostensubsidie, gedurende enkele maanden. Dit geldt voor een eventuele BBL-stage, maar eventueel ook voor een periode daarna.
  Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar mijn bijgesloten curriculum vitae.
  Graag kom ik mijn brief mondeling toelichten.
  Met vriendelijke groet,
  Cynthia Pinas
  Zebradreef 201
  3564PS Utrecht
  Tel:0685602890
  Email: nadeshery@hotmail.com

 15. HELP!!! ik ben Sabine 17 jaar. het nieuwe schooljaar wil ik graag bbl gaan doen (ben dan 18 jaar) maar dan moet ik eerst een stage plek hebben ik hoop dat jullie wat weten. ik ben een leuke spontane meid en ben altijd wel met kinderen bezig om ze te vermaken. groetjes sabine

 16. Goedendag,
  Ik ben Bonita van den Brink, 23 jaar en ik zit in het leerjaar 2 van de opleiding Pedagogische werker , en ik was opzoek naar een stage plek in de kinder opvang of peuterspeelzaal waar ik tot de zomer kan stage lopen op de woensdag donderdag en vrijdag 8 uurtjes per dag evt mogelijk. Ik heb de plek nodig in de regio Arnhem Giesbeek .
  Ik zit op de school Rijnijssel college in arnhem op de veluwestraat. Het liefst hoop ik zo snel mogelijk een plekje te krijgen.

 17. Geachte lezer,
  Momenteel zoek ik naar een stageplaats zonder vergoeding in Maassluis, Rotterdam of omgeving.Rotterdam. Ik zit in mijn afstudeer-periode en dat is voor 5 maanden. Mocht iemand interesse hebben ben ik bereid om een motivatie-brief en CV te sturen.
  Bedankt voor uw interesse en tot ziens!
  Vriendelijke groet,
  S. O. Holtslag

 18. Hallo ik ben aicha 33 jaar bijna ik ga in september beginnen met spw 3 en zoek n bbl plek van 24 uur ik heb zelf drie kinderen en dus ervaring wad eerder begonnen met spw3 en liep ook stage alleen mijn moeder werd ernstig ziek en besloot te stoppen en voor haar te zorgen ze is inmiddels overleden en wil toch me opleiding weer oppakken vond t erg leuk hoop ik dat ik wat vind bedankt

 19. Wij zijn op zoek naar een leergierige stagiaire die het leuk vind om in een gastouder gezin te leren. Momenteel hebben we 11 kinderen verdeeld over de week.
  Wanner je nog op zoek bent mail ons dan, vanaf april en juli verlaten onze huidige stagiaires ons.
  Met vriendelijke groet, Debby

 20. Goede morgen,
  Mijn naam is Cheryl. Ik ben 17 jaar en kom uit Rotterdam-Zuid. Op dit moment zit ik op Albeda college slingeplein en volg de opleiding pedagogisch medewerker eerste jaar. Op de maandag en dinsdag moet ik stage lopen. Intotaal 8 uur per dag dus 16 uur per week. ik moet 30 januari al beginnen en eindigd in de week van 3 juli.
  Ik hoop snel wat te horen,
  met vriendelijke groeten,
  Cheryl

 21. Goede morgen,
  Mijn naam is Leila. Ik ben 17 jaar en kom uit Rotterdam. Op dit moment zit ik op Albeda college en volg de opleiding pedagogisch medewerker. Op de donderdag en vrijdag moet stage lopen. Intotaal 8 uur per dag dus 16 uur per week. Ik hoop ook graag dat de opleiding erkend is aan pw.
  Ik hoop snel wat te horen,
  met vriendelijke groeten,
  Leila

 22. Interesse in een ervaren peuterleidster die door omstandigheden haar spw bbl (laatste jaars) niet heeft af kunnen ronden maar er al helemaal klaar voor is? Dan zit u hier goed. Aangenaam, Farah..21 jaar uit Den Haag. Ik zit in mijn laatste jaar spw3 en zoek al enige tijd een leuke werkplek om eindelijk eens echt aan de slag te kunnen na het behalen van mijn diploma!
  MVG,
  Farah

 23. Ik heb voorheen met volwassenen gewerkt, maar nu wil ik graag de opleiding spw3 gaan volgen bij novacollge te hoofddorp. Ik zoek daarom een bbl stageplek in de omgeving van hoofddorp en amsterdam.
  Ik ben zeer geintresseerd in het omgaan met kinderen, ben leergierig,flexibel, ik heb goed gevoel voor humour en ben collegiaal

 24. Hallo,
  Ik ben Roos Kamies ik woon in Landsmeer. Ik zit op de school: Roc asa in amsterdam. Ik moet een tijdje stage lopen bij een kinderdag verblijf. Ik heb bijna overal gezocht maar heb nog geen stage gevonden. Heeft u interesse dan hoop ik snel dat u mij een mailtje stuurt!
  M.v.g.
  Roos Kamies

 25. Goedmiddag,
  Mijn naam is mirella.Ik ben 21 jaar en doe op dit moment de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 BOL. Ik vindt het heerlijk om met kinderen te weken. De manier waarop een peuter de wereld ziet en ontdekt is iets speciaals. En ik help ze er graag bij.Ook vindt ik hete rg leuk om met ze bezig te zijn . Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met een knutsel of schilderijd. Voor de kinderen ben ik ook vaak de knutseljuf. Na lang nadenken heb ik toch maar besloten om over te stappen naar BBL. Er staat alleen nog 1 ding in de weg. Ik heb nog geen plek gevonden om dit te doen. Ik woon verdeeld over almere en assendelft(zaandam). Dus in beide plaatsen is het voor mij mogelijk om te werken.Mocht u geinteresseert zijn in een ‘knutsel’juf kunt u mij mailen .
  Groet,
  Mirella

 26. Hallo,
  Mijn naam is Sanne Rozema, ik ben 16 jaar en ik woon in Ermelo. Ik ben net begonnen aan de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3. Mijn vraag is of u een stageplek heeft voor mij op de maandag.
  Met vriendelijke groet,
  Sanne Rozema.

 27. Mijn naam is Rose van Vugt, en ben 18 jaar,
  Graag wil ik op een kinderdagverblijf werken omdat het mij al mijn hele leven trekt.
  Ik volg de opleiding PW 3 maar wil het graag BBL doen omdat ik dan 3 a 4 dagen kan werken. Ik ben iemand die graag liefde wilt geven en lekker met mijn handen wil werken, Ik ben erg leergierig en flexibel.
  Zelf pas ik regelmatig op omdat ik het zo leuk vind om met kinderen te werken en omdat ik het zo fijn vind om voor kinderen te zorgen.

  Ik hoop dat u mij kunt helpen.

  Met vriendelijke groeten,
  Rose van Vugt

 28. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke stage plek in Aruba. En dit lijkt me echt de perfecte stage. Ik zou graag bij jullie willen stagelopen. Ik ben een PW3 student van het ROC. En ga vanaf september een half jaar stage lopen. Ik heb in Aruba al een plek waar ik kan verblijven, dus dat is geen probleem. Ik vind het leuk om kinderen wat bij te leren en met kinderen om te gaan. Ben creatief, spontaan en sociaal en sta open voor nieuwe ervaringen. Ik zou graag meer over het bedrijf en de stageplek te weten komen.
  Met vriendelijke groet,
  Kristel Bosma
  kristelbosma@gmail.com

 29. Ik kan per direct beginnen graag stage in Rotterdam. Ik ben leergierig, ik neem initiatief, ik maak soepel contacten met kinderen- collega’s en ouders van de kinderen, ik ben collegiaal, flexibel. Heb al aardig wat ervaringen opgedaan op mijn oude stage plekken. T.O.S – Basisschool – Buurthuis – Peuterspeelzaal. Mijn stage dagen zijn:
  – Maandag – Donderdag – Vrijdag –

 30. Jam Daycare is een jonge en dynamische particuliere kinderopvangorganisatie in Den Haag. Persoonlijke aandacht voor kinderen en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan uit van de belevingswereld van het kind en maken er werk van om de ontwikkeling en creativiteit van “onze” kinderen te stimuleren.
  Wij hebben mogelijkheden voor:
  Enthousiaste en energieke stagiaires m/v
  Spw 3 en 4, PW 3 en 4.
  Ben je op zoek naar een afwisselende leeromgeving met ruimte voor goede begeleiding? Wil jij onze kinderen
  Als stagiaire werk je samen met ervaren collega’s op de groep.
  De werkzaamheden bestaan uit:
  – actief en creatief omgaan met kinderen;
  – zorgen voor het aanbieden van activiteiten;
  – lichamelijke verzorging van kinderen;
  – observeren van en rapporteren over kinderen;
  – overleg voeren met ouders, collega’s;
  – uitdragen van de Wonderlandvisie.

  Functie-eisen:
  – Je volgt een opleiding conform CAO kinderopvang;
  – zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  – flexibele instelling en werkhouding;
  – leergierige werkhouding
  – een creatieve en energieke werkwijze;
  – kind- en servicegericht ten aanzien van kinderen, ouders en collega’s;
  – passie voor het werken met kinderen.

  Wij bieden:
  – enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
  – goede begeleiding;
  -afwisselende leeromgeving;
  – prettige en open sfeer;
  – stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang.

  Informatie en Sollicitatie:
  Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@jamdaycare.com of/en bellen op 070 7577872

 31. Geachte Heer/mevrouw
  Graag solliciteer ik naar een stageplek binnen u organisatie.
  Ik ben heel enthousiast en erg leergierig, en een nieuwe ervaring het lijkt me hartstikke leuk!
  Op 10 juli 2008 heb ik een opleiding gevolgd Helende Welzijn (niveau 2) gevolgd.
  Om mijn niveau verhogen heb ik SPW 3 – Leidster Kinderopvang gekozen.
  Ik volg studie 1ste jaar Capbel onderwijs in Rotterdam en nu moet ik stage zoeken. Ik moet 4 dagen in de week stage lopen 600 uur per week.
  Mijn stage periode duurt half jaar lang -maandag,dinsdag,woensdag.vrijdag. Daarom heb ik kinderopvang gekozen om daar stage te lopen
  De reden waarom ik voor u organisatie heb gekozen is omdat ik op het internet interesante dingen heb gelezen en ik vind het zelf een grote uitdaging!
  Daarnaast vind ik het hartstikke leuk dat deze instelling in beurt Denhaag is, waarschijnlijk is het een drukke instelling en dat spreekt mij aan.
  Graag kom ik naar omgeving denhaag om deze instelling op te zoeken voor een gesprek waarin ik mijn enthousiasme over deze stage verder toe kan lichten.
  Met vriendelijke groet,
  Huda Jarakji

 32. Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen wiij weer een nieuwe stage plek aanbieden op onze speelzaal. Je kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons stage lopen. Onze speelzaal heeft 3 peutergroepen in de leeftijd van 2 – 4 jaar, wij werken met vaste groepen en vaste leidsters en vrijwilligers. We zijn een kleine organisatie met 1 peuterspeelzaal. We zoeken iemand die spw 3 of 4 volgt. We zijn gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg 2 in Hilversum.

 33. Ik ben Melanie van Griensven, en hoop na de zomervakantie óf PW 3 (BBL) te gaan doen. Maar daarom zoek ik een goede stageplek. Ik woon in Heesch (Brabant) dus niet verder dan ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven zou fijn zijn!
  Ik hoop dat ik snel reacties krijg! Ik ben in het bezit van een VMBO-T diploma en heb mbo 3/4 gedaan detailhandel. Wil toch liever met kinderen werken. Ik ben sinds een aantal jaar leidster bij de scouting bij kinderen van 6 tot 9 jaar.
  Vriendelijke groet,
  Melanie v Griensven

 34. Op onze kleinschalige peuterspeelzaal hebben wij voor volgend schooljaar plek voor een spw stagiaire. Ligt je interesse bij de peuters en lijkt het je leuk om eens vanuit een heel andere achtergrond met kinderen te werken, stuur me dan een motivatie mail!

 35. Ik ben Asha de Bree 24 jaar en woon in Utrecht.
  Ik ben opzoek naar een BBL Leerbaan voor 32 uur (meer of minder uren is zeker bespreekbaar) per week.
  Mijn vraag is of jullie interesse hebben in een BBL Medewerker.
  Ik ben per direct beschikbaar.en begin in september 2011 met de 1-jarige SPW 3opleiding en ik ben al in het bezit van MBO Niveau 2 diploma Helpende Welzijn..
  CV en motivatiebrief kan ik per email sturen
  Met belangstelling zie ik graag uw reactie tegemoet.
  Met vriendelijke groet,
  Asha de Bree

 36. Halo, mijn naam is Sheila Labay en ben opzoek naar een stageplek. Ik zit nu momenteel op school bij Capabel in Rotterdam Alexander en volg de opleiding PW3. Graag als jullie een stageplek hebben dan graag neem contact met mij op op mijn email (wisefull@hotmail.com) Hartelijk dank.

 37. Graag wil ik stage lopen bij u buitenschoolse opvang van wege mijn opleiding moet ik zelf zoeken.
  Mischien heb ik kan een goede medewerker te zijn bij u.
  Ik hoop dat ik zo snel mogelijk antwoord krijg van u.
  Alvast bedankt
  Met vriendelijk groet,
  Huda Jarakji

 38. Beste heer/mevrouw,
  Mijn naam is Marijke. Ik heb tussen 2003 en 2006 de opleiding SPW3 gevolgd, maar deze niet afgerond wegens vervelende omstandigheden die ik graag achter mij wil laten.
  Inmiddels heb ik contact gehad met een docent van mijn school van toen. Hij heeft mij vertelt dat ik nog maar 1 jaar nodig heb en mijn diploma dan heb. Dat scheelt voor beide partijen, voor u als werkgever en mij als werknemer, een hoop tijd, energie en geld. Dat is dus wel het voordeel.
  Ik ben woonachtend in Nieuwegein en ben bereid om binnen een straal van 40 km te gaan werken.
  Graag zie ik een reactie tegemoet.
  Met vriendelijke groet,
  Marijke Luitjes

 39. Ik ben Elienne van Brussel, en hoop na de zomervakantie óf PW 3 , of PW 4 te gaan doen. Maar daarom zoek ik een goede stageplek. Ik woon zelf op Goeree-Overflakkee, dus niet verder dan Rotterdam zou fijn zijn!
  Ik hoop dat ik snel reacties krijg!
  Vriendelijke groet,
  Elienne

 40. Hallo!
  Ik ben Alice van Lith en ik ben 20 jaar.
  Eind augustus 2011 begin ik aan de opleiding Pedagogisch Werker kinderopvang Niv.3.
  Daarom ben ik erg hard op zoek naar een stage plek in de kinderopvang.
  Ik woon in de gemeente Tiel. Een BBL-stageplek rond deze regio zou ik erg fijn vinden. Het mag ook een stukje verder zijn in de omgevingen, Utrecht, Gelderland of Noord-Brabant.
  Door het werkend leren, moet ik 4 dagen stage lopen en 1 dag naar school.
  Minimaal 20 uur stage per week zou prima zijn, het mogen er echter ook meer zijn, tot maximaal 32 uur.
  Ik heb een diploma Sport- en Bewegen Niv. 2 en heb hierbij sportles gegeven aan kinderen, ervaring met kinderen is dus aanwezig.
  Ik hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven, en hoor graag van u.
  Met vriendelijke groeten,
  Alice van Lith

 41. hallo,
  ik ben natasja van galen,18 jaar en woon in eindhoven.
  ik ben opzoek naar een stageplaats omdat ik een bbl opleiding kinderopvang wil gaan doen.
  ik heb al stage gelopen op een peuterspeelzaal en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad.
  ik moet dan 4 dagen werken en 1 dag naar school dus dan zou ik 32 uur willen werken.
  ik hoop dat ik zo snel mogelijk iets hoor.
  met vriendelijke groet
  Natasja van galen

 42. Ik ben Chemaine,
  ik ben 17 jaar, 12 juli word ik 18. Ik zoek een BOL stage plek in een kinderdagverblijf. Dat houd in dat ik op zoek ben naar ene kinderdagverblijf die mij kan gebruiken voor 4 dagen in de week en ik dan vergoeding krijg ( loon ). Ik doe nu een BBl opleiding Pw. Ik leer beter in de praktijk dus wil ik graag overstappen. Jammer genoeg zijn er maar weinig stage plekken voor zoon opleiding op het kinderdagverblijf. Daardoor hoop ik dat door deze (advertentie) ik misschien wel in aanraking daarvoor kom. Het liefst gericht in Delft/Denhaag.
  Groetjes.

 43. Ik ben marscha en ben 19 jaar.
  Ik ben voor komend schooljaar vanaf September 2011(tevens me laatste jaar) op zoek naar een BBL leerbaan in de omgeving van Baarn,Hilversum,Soest,Eemnes etc.
  Om mijn laatste jaar af te kunnen ronden,wil ik dit heel graag in de BBL variant doen..
  Ik heb zeer goede referenties en als u geinterresseerd bent stuur ik u graag mijn CV .
  Ik heb veel ervaring in de kinderopvang,werk goed zelfstandig,aar ook in teamverband,ik houd van aanpakken,en altijd in voor nieuwe uitdagingen.
  Ik hoop op een reactie,zodat ik me kan bewijzen in u team van uw Kinderdagverblijf/Kinderopvang.
  Met vriendelijke groet,
  Marscha

 44. De SKW is op zoek naar een BOL stagiaire voor een BSO groep in Amsterdam Watergraafsmeer. Stage dagen alleen donderdag en vrijdag. Moet enthousiast zijn en redelijk zelfstandig.
  Vanzelfsprekend stage vergoeding en goede begeleiding.

 45. Hallo,
  Ik ben Souad en ik ben 25 jaar. Ik heb al twee jaar werkervaring in de kinderopvang op diverse groepen heb ik gewerkt als oproepkracht dat deed ik 4 tot 5 dagen in de week. Ik ben 19-01-2011 met de opleiding PW 3 begonnen de opleiding zal ik volgend jaar 2012 in januari afronden. Ik doe de opleiding dus in een jaar. Ik ben per direct beschikbaar voor 4 dagen in de week. Ik volg college op de donderdag. Ik hoop dat ik met deze oproep een stageplek zal vinden.

 46. Hallo,
  Ben opzoek naar SPW-bbl-stage voor de leerjaar 2011-2011 in Nijmegen enof omgeving in kinderdagopvang. Ik ben gek op kinderen kan er heel leuk mee omgaan en uit mijn ervaring ben ik daar goed in en zeker geduldig. Er zijn meer redenen dat ik graag SPW-opleiding wil volgen, ik stuur u graag nog mijn motivatie met een cv.

 47. Hoi,
  Ik ben opzoek naar een stageplaats omstreek Roosendaal. (BOL)
  Ik heb 3 jaar lang ervaring gehad op peuterspeelzalen.
  Ben ook gediplomeerd op niv. 3 Pedagogisch Medewerker.
  Nu wil ik graag opgeleid worden naar niv. 4 Managment pedagogisch medewerker.
  Ik loop nu stage op een peuterspeelzaal in Bergen op Zoom.
  Het bevalt me super. Organisatorische taken en coordinerende taken spreken mij erg aan. Helaas spreekt de methode startblokken (die daar word gebruikt) me niet veel aan. Ik ben meer iemand die van structuur houdt.
  Dus zoek ik een nieuwe stageplek die me kan opleiden tot niv. 4!
  Maandag, Dinsdag en Woensdag zullen me stagedagen zijn.
  Hoop dat ik iets terug kan horen!

 48. Hallo, mijn naam is Tugba kayhan. Ben 23 jaar en woon in Leiden. Ik volg momenteel de opleiding spw-3 kinderopvang. Ik moet per direct een stageplek hebben zodat ik dit jaar over kan gaan. Ik volg een 18+ opleiding. Ik zoek het liefst iets in Leiden( omstreken). Ik hoop dat ik zsm iets te horen krijg. Heb namelijk een beetje problemen gehad op mijn vorige stageplek,maar dit houdt mij niet tegen moet dus per direct iets vinden. Alvast bedankt. Groetjes tugba

 49. Wil jij jezelf ontwikkelen in een kleinschalige en uitdagende omgeving?
  Wij bieden je een leuke en leerzame stage. Je krijgt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Een boeiende stage die je laat zien hoe leuk kinderopvang kan zijn.
  Je wordt intensief begeleidt, afgestemd op jouw capaciteiten en interesses.
  De lengte van de stage kan in onderling overleg worden bepaald.
  Stuur je curriculum vitae en persoonlijke informatie en motivatie naar: j.berben@live.nl of kijk eens op mijn website; http://www.everyoneweb.com/jenniferberben

 50. Hoi,
  Ik ben Neomie, 27 jaar jong en sinds vorig jaar verzorgster/stiefmoeder van 2 knappe kereltjes (3 en 5 jaar). Ik ben op zoek naar een leuke BBL plek in de omgeving van Almere en 30 km verder.
  Helaas is het mij nog niet gelukt om een leuke plek te vinden, maar ben ontzettend enthousiast en ga tot die tijd de opleiding in deeltijd doen (2x per week ’s avonds), maar wil dit het liefst zo snel mogelijk omzetten in een BBL vorm.
  Ik heb afgelopen zomer vrijwilligerswerk gedaan Vakantietijd=Kindertijd. Dit is een project wat opgezet is voor kinderen (van 3 tot 12 jaar) die niet op vakantie kunnen door verschillende redenen. Tevens heb ik ook een week mogen meelopen in een kinderdagverblijf om de sfeer te proeven op de verschillende groepen. Vanaf dit moment ben ik helemaal verkocht en weet ik dat mijn hart ligt bij het verder ontwikkelen van kinderen in een kinderdagverblijf.
  Ik hoop met deze oproep een leuke, geschikte plek te vinden en daarbij mijn droombaan te kunnen vinden.
  Bent U net zo enthousiast? Dan hoop ik een reactie van U te mogen ontvangen.
  Met vriendelijke groet,
  Neomie

 51. Ik Zoek een stage plek in een kinderopvang. Mijn opleiding is pedagogische medewerkster niv 3. Ik zou graag stage willen lopen op een dinsdag en vrijdag. Ik moet 16-20 uren maken in een week dus het dinsdag en vrijdag. ik zou graag beginnen op een 25 januari.

 52. BEDRIJF/ORGANISATIE: ROBINSON KINDEROPVANG
  AFDELING: MANAGEMENT
  PERIODE: PASSEND BINNEN STAGE-/AFSTUDEERPERIODE
  3E/4E JAAR
  WEBSITE: http://WWW.ROBINSON.NL
  OMSCHRIJVING BEDRIJF:
  Het verzorgen van Kinderdag- en Buitenschoolse opvang.
  AANTAL PERSONEN:
  75 (5 vestigingen en kantoor – te Overveen)
  OMSCHRIJVING OPDRACHT (op HBO niveau):
  Het schrijven van een communicatieplan naar de doelgroepen; klant (ouders) en (potentiele) medewerkers.
  PROFIEL STAGIAIR/AFSTUDEERDER:
  Gemotiveerd, enthousiast en de wil om door invulling van Robinson’s opdracht haar onderscheidend te maken ten opzichte van andere Kinderdagverblijven.
  OPLEIDINGEN:
  SB: Small Business & Retail Management
  CONTACTGEGEVENS:
  Contactpersoon: Dhr. J. Bruin
  Adres: Korte Zijlweg 9
  Postcode en plaats: 2051 BD OVERVEEN
  Telefoonnummer: 023 – 7070000
  E-mailadres: personeelszaken@robinson.nl of,
  john.bruin@robinson.nl

 53. Wij zijn met spoed op zoek naar goede stagiaires, niv. 3 en 4.
  Wil jij nu alvast bij ons stagelopen en na de zomer, nadat je je studie hebt afgerond, een leuke baan. Dan ben je aan het juiste adres bij ons! We zijn kleinschalig, het is bijzonder knus, lieve ‘juffen’, huiselijke sfeer, creatief enz….
  We hebben een prettig team.
  Zie ook onze website voor meer informatie http://www.koo-dewigwam.nl

 54. Wil jij jezelf ontwikkelen in een veelzijdige en professionele omgeving?
  Wij bieden je een stage waar je echt iets aan hebt, met reële verantwoordelijkheden in
  maatschappelijke projecten. Een boeiende stage die je voorbereidt op het werk na je opleiding.
  Om maximaal rendement te halen uit je stage krijg je bij ons een één op één begeleiding,
  afgestemd op jouw capaciteiten en interesses.
  Binnen Dineaux hebben we verschillende soorten stages voor je, of je nu een MBO-, HBO- of universitaire studie volgt. De lengte van de stage kan in onderling overleg worden bepaald.
  Wil jij ook een kijkje nemen achter de schermen van een grote, innovatieve sportorganisatie, waarin alles uiteindelijk draait om de kinderen die dagelijks bij ons sporten?
  Stuur dan je curriculum vitae en motivatie naar: sollicitatie@dineaux.nl t.a.v Mariska Mellegers

 55. Hallo,
  Ik ben Imen, ben 20 jaar en zoek een stage plek.
  Ik zit op het AlbedaCollege in Rotterdam Alexsander. Ik doe de opleiding Zorg en Welzijn helpende niv 2. Mijn stage begint vanaf 31 Januari t/m 1 juli 2011. 21 uur per week.3 dagen in de Week. ( Stage dagen zijn nog niet bekend ) Ik wil graag stage lopen in gouda.
  Ik hoop snel van u te horen.
  Met vriendelijke, Groet Imen

 56. Geachte heer/mevrouw
  Ik las dat jullie opzoek zijn naar een stagaire van opleidings niveau 1 of 2
  ik zit in mijn eerste jaar helpende zorg en welzijn niveau 2 en moet 2 maal perweek stage lopen op de donderdag en vrijdag, graag zou ik willen weten waar jullie precies zouden zitten en of jullie mischien meer informatie voor me hebben.
  Grt Khaoula

 57. Geachte heer/mevrouw
  Ik las dat jullie opzoek zijn naar een stagaire van opleidings niveau 1 of 2
  ik zit in mijn eerste jaar helpende zorg en welzijn niveau 2 en moet 2 maal perweek stage lopen op de donderdag en vrijdag, graag zou ik willen weten waar jullie precies zouden zitten en of jullie mischien meer informatie voor me hebben,
  mvg, Natalia

 58. Hallo,
  In de Erasmuswijk in Middelburg is Kinderopvang Koetje Boe te vinden. Een kinderopvang aan huis waar ik voornamelijk kinderen van 0 tot en met 4 jaar opvang, maar ook een aantal oudere kinderen van de buitenschoolse opvang.
  In goed overleg i.v.m het reeds aanwezig zijn van andere stagiaires, is er weer ruimte voor nieuwe stagiaires van de opleiding helpende, zorg en welzijn en van de opleiding SPW kinderopvang en sociaal pedagogisch werk. Het kan zowel om het eerste leerjaar als ook om een eindstage gaan.
  Er is weer plaats vanaf juli dit jaar, maar het is ook mogelijk een stageplaats te reserveren !!
  Ben je enthousiast en ga je graag met kinderen om en wil je graag stagelopen in een wat kleinschaligere kinderopvang en ben je gemotiveerd ? Stuur me dan een mailtje !
  Ik heb ook mijn eigen website met veel foto’s en informatie over hoe het er hier aan toe gaat.
  Deze is te vinden op: http://www.familiehulstein.nl/opvang/
  Ik hoop op enige reacties !
  Groetjes,
  Natalie Hulstein
  Kinderopvang Koetje Boe

 59. beste mevrouw,tjoen.
  ik ben mirelly isenia,ik zag u oproep staan,en die sprak me erg aan zelf ben ik opzoek naar een bbl stageplek,omdat ik in februari 2009 met de opleiding spw3.kinderopvang ga beginnen,het is een werk en leer traject en ik ben op zoek naar een stageplek voor 24 uur in de week.
  graag hoop ik van u te horen.met vriendelijke groeten mirelly isenia

 60. Hallo Stagiaires!
  Per Januari open ik een klein KDV in Amsterdam Oud Zuid aan het Sarphatipark. Zelf heb ik jaren ervaring als leidster op de groep en als gastouder, dus ik weet als geen ander wat ik van een goede werkgever graag verwacht als leidster of stagiaire op de groep! Heb je interesse om stage te komen lopen of om te werken als leidster op de groep? Aarzel niet en neem gelijk contact met mij op!
  Tot snel!
  Sandra Tjoeng
  http://www.doodoo.nl

 61. Ik werk als gastouder in een kleinschalige setting. Ik heb ruimte voor 1 stagaire. Dagen en tijden zijn in overleg. Ik woon en werk in Amsterdam. Ik werk vanuit een huiselijke sfeer en heb per dag 4 kindjes die ik opvang, verzorg en begeleid. Als je interesse of vragen hebt, mail me dan gerust. Met vriendelijke groet, Joke Withoud.

 62. Hallo,
  In de Erasmuswijk in Middelburg is Kinderopvang Koetje Boe te vinden. Een kinderopvang aan huis waar ik voornamelijk kinderen van 0 tot en met 4 jaar opvang, maar ook een aantal oudere kinderen van de buitenschoolse opvang.
  In goed overleg i.v.m het reeds aanwezig zijn van andere stagiaires, is er weer ruimte voor nieuwe stagiaires van de opleiding helpende, zorg en welzijn en van de opleiding SPW kinderopvang en sociaal pedagogisch werk. Het kan zowel om het eerste leerjaar als ook om een eindstage gaan.
  Ben je enthousiast en ga je graag met kinderen om en wil je graag stagelopen in een wat kleinschaligere kinderopvang en ben je gemotiveerd ? Stuur me dan een mailtje !
  Ik heb ook mijn eigen website met veel foto’s en informatie over hoe het er hier aan toe gaat.
  Deze is te vinden op: http://www.familiehulstein.nl/opvang/
  Ik hoop op enige reacties !
  Groetjes,
  Natalie Hulstein
  Kinderopvang Koetje Boe

 63. Grote BSO in Amstelveen zoekt nieuw personeel en bijna afgestudeerden.
  Wij zijn een sport en spel opvang in Amstelveen, een eigen concept waarbij wij veel sporten met de kinderen. Daarnaast is er ook ruimte voor creatieve n muzikale activiteiten.
  Wij hebben 2 vestigingen met leeftijdsgroep 4 t/m 12 jaar en hebben ruimte voor 200 kinderen per dag.
  Lijkt het je wat om sportief bezig te zijn….
  kijk dan op onze site…
  http://www.stichtingboon.nl

 64. Hallo jonge en vooral ook oudere(40+ 50+) zoekenden naar een BBL-plek in de Naschoolse Opvang, ik heb gehoord dat er nog een aantal BBL-plekken zijn bij de naschoolse opvang bij de SKH (Stichting Kinderopvang Hilversum). Als je hier een plek krijgt, ga je de opleiding (S)PW 3 intern bij de SKH krijgen (in samenwerking met het ROC MN Utrecht), deze opleiding duurt 2 jaar, maar kan eventueel verkort als je daar de competenties voor hebt. Heb je interesse neem dan zo snel mogelijk contact op met de SKH via http://www.komjebijonswerken.nl. Hopelijk tot ziens!

 65. Wij zoeken voor TSO ‘De Peuzelmeule’gemotiveerde mensen die de 1 jarige deeltijdopleiding ‘Leidster TSO’willen gaan volgen (SPW-3 niveau). Opleidingskosten worden volledig gesubsidieerd. Stagemogelijkheden aanwezig eventueel met baangarantie TSO of BSO bij gebleken geschiktheid. Eis: woonachtig i.o. Horst. (L) en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  Alleen reactie’s via mailadres.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.