Korting op Kinderopvang voor leden van PPINK

Ben jij lid van PPINK? Dan kun je via deze pagina een abonnement op Kinderopvang afsluiten met grote korting!

– Voor een Online Jaarabonnement betaal je in het eerste jaar slechts €40 in plaats van €120. Vanaf het tweede abonnementsjaar betaal je €78 per jaar. Gebruik kortingscode PPINK40 bij jouw bestelling.
– Voor een Jaarabonnement betaal je in het eerste jaar €60 in plaats van €192. Vanaf het tweede abonnementsjaar betaal je €124,80 per jaar. Gebruik kortingscode PPINK60 bij jouw bestelling.

Actievoorwaarden: De actietarieven van resp. €40 en €60 gelden alleen in het eerste jaar en zijn exclusief voor leden van PPINK. Een abonnement geldt tot wederopzegging. Vanaf het tweede abonnementsjaar gelden andere prijzen. Deze actie voor leden van PPINK is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ben je student? Een studentenabonnement is goedkoper dan deze actie. 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al je vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Kinderopvangtotaal hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Kinderopvangtotaal abonnement naar keuze afsluiten. Let op dat je de kortingscode PINKK40 of PINKK60 gebruikt bij je bestelling.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt dit abonnement automatisch verlengd voor xxx euro per jaar, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Kinderopvang, elke dag anders

Een werkdag in de kinderopvang is altijd anders. Of je nu als pedagogisch medewerker of manager werkt, je staat nooit stil. Je vindt bij ons alle informatie die je nodig hebt om jouw vak met deskundigheid en plezier uit te oefenen. Want wat is er nu leuker dan met kinderen werken?