Thema: herfstkleuren

Herfst = kleur! Pak het herfstthema creatief aan door te focussen op de kleuren die horen bij de herfst. Een paar suggesties voor een kleurrijke inrichting.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De komende maanden wordt het aan het eind van de middag al een beetje donker. Ideaal voor een kampvuur. De kleuren van vuur passen ook perfect bij het thema. Leer de kinderen hoe ze veilig een kampvuur maken (altijd onder begeleiding!). Zoek Youtube-filmpjes en websites met tips. Om te beginnen zoek je een veilige plek, dus met minimaal een paar meter ruimte eromheen en niet dicht bij brandbare materialen. Zorg voor brandblusmateriaal (water, zand, blusdeken). Bouw het kampvuur logisch op. De kern is een hoopje licht ontvlambaar materiaal (papier, veertjes, droge, verkruimelde dennenappels). Daar overheen maken de

0
25

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.