Dit willen wij: Ouders aan het woord

Wie: Eline Mengerink (31) en Liam (3), Marissa van Duivenvoorde (37) en Summer (1,5). Wat: 1,5 dag opvang voor Liam en 2 dagen voor Summer bij kinderopvang De Bomschuit (KOK Kinderopvang), Katwijk. Kosten: € 530 (toeslag € 255) voor Liam, € 710 (toeslag € 530) voor Summer

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Waarom deze kinderopvang?

Marissa: ‘Wij werken allebei op de financiële afdeling van KOK Kinderopvang; Eline 20 uur en ik 16 uur. Mijn partner werkt fulltime en opa of oma zijn geen echt alternatief. Onze kinderen, we hebben nog twee zonen van 6 en 9, vinden kinderopvang bovendien heel leuk. Ze worden volop beziggehouden, er is altijd iemand om mee te spelen. Het is de investering zeker waard, maar als het duurder zou worden, zou ik toch afwegen of ik nog wel wil blijven werken.’

Balans werk, privé en opvang?

Eline: ‘Best lastig. Ik kan bij KOK meer uren werken, maar

0
75

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.