Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Politiek, neem peuters serieus!

Ilse Raasing
Ilse Raasing is directeur van stichting Kinderopvang Waterland in Monnickendam en voormalig columnist voor Management Kinderopvang. Zij is een energiek en mensgerichte manager met meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang. Naast haar passie voor kinderopvang is ze actief als zangeres en is ze ook jarenlang actief geweest in de politiek.
Rust, reinheid en regelmaat! De lichting pedagogisch medewerkers die voor 1990 is opgeleid, heeft dit in de hersenen gegrift staan. Er is een opleiding van minimaal drie jaar nodig om jezelf een pedagogisch medewerker te mogen noemen. Maar dan begin je pas. De kwaliteit van je werk moet groeien door jarenlange ervaring, kennis delen, extra scholing en ondersteuning. Een prachtig vak! En nogmaals wil ik het woord 'vak' hier extra benoemen. Werken met peuters, werken met kinderen van nul tot vier is een vak!
Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.