Column – Appels met peren

Ilse Rasing, directeur van Stichting Kinderopvang Waterland, heeft een hekel aan onrechtvaardigheid. Ze vraagt zich af of de minister zich heeft afgevraagd wat het effect was van het verbieden van de stint.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Corine Zijerveld

Ik heb een allergie ontwikkeld voor onrechtvaardigheid. En met een allergie is het gewoon zo dat je daar niet veel tegen kunt doen. Je kunt het een beetje onderdrukken met pillen, maar de appel- en perenbloesem groeit gewoon door zonder met mij rekening te houden.

Er is al veel gezegd en geschreven over de Stint en ik voel mij altijd in een spagaat wanneer ik het erover heb of erover schrijf. Alsof mijn allergie voor het onrecht in de hele gang van zaken afbreuk doet aan het intens verdrietige drama dat heeft plaatsgevonden in Oss. Ik vraag mij af of

0
176

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.